Napi horoszkóp: Csak úgy perzsel a szenvedély - január 8.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 8.
Napi horoszkóp: január 8.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel a Hold vasárnap is a tüzes Oroszlán jegyében halad, fontos számodra, hogy dominánsnak és sikeresnek érezd magad: reggel a Jupierrel, este a retrográd Marssal bezárt barátságos fényszöge szerelmi, társadalmi sikert, kellemes kiruccanást hozhat, de az sem kizárt, hogy imádsz partira járni és flörtölni. Sokan szeretnének csatlakozni hozzád, van, erős önbizalommal rendelkezel, élvezed a kockázatvállalást, a kalandot, a szerelmi vadászatot és a népszerűséget. A mai nap remek alkalom arra, hogy randevúzz, kiállj a rivaldafénybe és találkozz leendő házastársaddal. Ám ha átutazod a földgolyót és megismersz egy pasit, vajon mi történik később? Ha egyetlen vágyad, hogy vele maradhass életed végéig, a Hold és a Vízöntő-Vénusz szembenállása miatt azért néhány próbatételen még át kell vergődnöd.

Kos (03. 21-04. 20.) Szervezz a mai napra utazást vagy kulturális programot, nézd meg azt a színdarabot, amelyet oly régen szeretnél, de szerelmesként se legyél más, mint bizalmas barát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a munka során ismerkedtél meg valakivel, aki megdobogtatta a szívedet, ne tegyél felé egyetlen lépést sem, és a családodat se zúdítsd még rá, türelem!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne titkold tehetségedet, de tanulj meg olvasni a sorok között és figyelj oda a célzásokra is, ha a pasid viccesen megjegyzi, hogy nincs érzéke a tartós kapcsolatokhoz.

Az év első Teliholdja a Rák jegyébe lép, és megvilágítja a válaszokat

Rák (06. 22-07. 22.) Keményen dolgozol, hogy javítsd életszínvonaladat, ám ha a barátnőddel megvásárolsz mindent, ami megtetszik, a pénztárcád úgy leapad, mint a Duna Csallóköznél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legyél kreatív, még útközben is flörtölj a pasikkal, ám ha meglévő párodat egy bizonyos irányba tereled, ő este ösztönszerűen az ellenkező irányba megy.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem tudod, hogyan viselkedj kollégáddal, akinek kalandvágya személyiségének szerves része, de önmegtartóztatásod akadályozhatja ítélőképességedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem túl hízelgő számodra, ha kedvesed vagy egyik barátnőd az utolsó pillanatban vesz fel hétvégi programjába, de előfordulhat, hogy beletörődsz a dologba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Feszültséget okozhat az, hogy szakmádban és az üzletben „fönn” maradj, de ha még családi fészket is akarsz teremteni, a párod nem hajlandó gyökeret verni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha írással foglalkozol, meg kell mutatnod magad, de titkolj el minden olyan gondolatot kedvesed előtt, mely arra utalhat, hogy másfelé húznak szexuális vágyaid.

Mutatjuk, hogyan ismerd fel a csillagjegyeket az öltözködésükről

Bak (12. 22-01. 20.) Ha szeretnél új ruhát vagy sminkkészletet, vedd meg, ám ha a párod igénybe veszi anyagi támogatásodat, találj ki valamit, amivel bővítheted anyagi forrásaidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Bizonyos területeken a párod dominál, de nem kell feltétlenül egyenlőnek lennetek az élet minden területén, a kölcsönös tisztelet viszont elengedhetetlen.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha elégedetlen vagy a munkabéreddel, válts állást, de tartsd titokban, hogy éppen nincs pasid, nehogy egyik kollégád izgató kihívásnak tekintse meghódításodat.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói