Napi horoszkóp: Ideje learatnod a babérokat! - november 26.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: november 26.
Napi horoszkóp: november 26.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A hét első munkaszüneti napján a Hold a Bak jegyében halad, fényszögek nélkül: végre itt a hétvége, és már alig várod, hogy a Nyilas-Nap ösztönzésére kiruccanj valahová, sportolj vagy több időt tölts a barátaiddal. De mivel a száműzött Hold a Bak jegyében vonul, amint rájössz, hogy néhány kötelező rutinfeladatot még el kell végezned, azonnal elfoglalod magad. Ami a munkát illeti, kétségtelenül megérdemled a tapsot. A szerelemben azonban meglehetősen hűvös időszakra utal a Hold helyzete, ám ha a partnered egy kicsit féltékeny a hivatásodra, elég lesz hozzábújni és megvigasztalni, amennyire csak lehet. De a karriert és a háztartást is szinte lehetetlen összeegyeztetni.

Kos (03. 2l-04. 20.) Ma valószínűleg kőkemény karrieristákkal adódik dolgod, de még ha kölcsönös ellenszenvet érzel is irántuk, akkor sem követhetsz el kötelességmulasztást.

Bika (04. 21-05. 20.) Fogadj el rokonodtól egy okos stratégiát, lépkedj óvatosan, és minden a tervek szerint fog menni, de az Uránusz éjszaka merész kincskereső kalandokra csábíthat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Biztonságos szombatra számíthatsz, de üzleti ügyeidben nem szabad szem elől tévesztened a végső célt, a részleteket egy későbbi időpontban is átgondolhatod.

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Rák (06. 22-07. 22.) Munkamániás pasid miatt néha ugyan elégedetlenkedsz, de téged is annyira lefoglal karriered építgetése, semhogy figyelmet szentelhetnél a partneredre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem baj, ha csak azért dolgozol, hogy megélj, ez megadja a biztonságérzetet, amelyre szükséged van, de a hajad minőségét lelkiállapotod befolyásolja.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma nagy súlyt fektetsz ara, hogy szakmai képességedet elismerjék, ám egyik ismerősöd sejti, hogy egyszerű megjelenésed mögött vonzó nő rejtőzik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Reakcióid lelassulnak, de ezt lehetőleg ne használd ürügynek a semmittevésre, mert ha a héten kevés idő volt a házimunkákra, ma ezzel kell foglalkoznod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem fogysz ki az ötletekből, és minden téren kötelességtudó vagy, akkor itt az ideje, hogy felfigyeljenek rád, és csatlakozz egy fontos projekthez.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Előbb teremtsd meg a megélhetésedet, csak azután gondolj házasságra, de ma a családtól remélheted a vállalkozásodhoz szükséges tőke előteremtését.

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig csak üzletasszonyi ambícióidra támaszkodtál, ma valaki megtöri tartózkodásodat, s a komolyság és a tisztelet biztonságérzetet ad kapcsolatodban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha inkább egy szibériai sóbányában robotolnál, mint hogy még szombaton is rutinfeladatokat végezz, érdemes lenne szakember kezére bízni magad.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid büszkélkedni akar veled régi baráti körében, hadd tegye, de próbálj a megfelelő távolságban maradni, nehogy zavarba jöjj a párod sznob haverjai miatt.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Az elmúlt 5 év 5 legjobb Netflix sorozata

Az elmúlt 5 év 5 legjobb Netflix sorozata

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói