Napi horoszkóp: Ma kitörhetsz a mókuskerékből - november 27.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: november 27.
Napi horoszkóp: november 27.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az advent első napja csendes: ideális sütemények sütéséhez és egy hosszú sétához a természetben. A Hold késő estig a Bak jegyében halad: az életet komolyan veszed, hivatásodban sikeres lehetsz. A Bak-Hold felelősségvállalással és szabályokkal társul, de még most is lehetsz vidám, ha teljesítetted kötelességedet. Délután a Plútó támadása miatt lehet némi rossz érzésed a munkáddal kapcsolatban, de a mai nap mindenképpen alkalmas kitartást igénylő feladatok megoldására. Mivel a Hold az Uránusszal, a Neptunusszal és a Jupiterrel is barátságos kapcsolatba kerül, eredeti ötleteid és intuitív megoldásaid bejönnek. A férfiak és nők kapcsolata inkább gyakorlatias és megfontolt, mint erotikus, jóllehet a Neptunusz és a Jupiter gondoskodik némi romantikáról. Ma lehetőleg gyökeres zöldségeket fogyassz: fehérrépát, burgonyát, sárgarépát, tormát, hagymát vagy céklát. Este, amikor a Hold belép a Vízöntőbe, vicces, szemtelen, provokatív és nagyon független lehetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Az ambíció, a pozitív életszemlélet, a mókuskerékből való kitörés, a felelősség- és némi kockázatvállalás meghozhatja a hivatásbeli vagy üzleti áttörést.

Bika (04. 21-05. 20.) A saját utadat járod, új módszereket keresel a dolgok elvégzésére, művész barátod pedig rávehet arra, hogy jótékonysági összejövetelen vegyél részt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egy üzleti ajánlatról kell döntened, jól jöhet némi racionalitás, de az sem kizárt, hogy belekeveredsz zűrös hivatásbeli ügyekbe, valamint mások pénzügyeibe is.

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a pároddal eddig csak hajtottátok magatokat, ma azért jut idő egy-egy csókra, simogatásra, de úgy tűnik, hogy az üzletet is sikerül végre tető alá hoznotok.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legalább tegyél úgy, mintha dolgoznál, de ne hagyd, hogy kolléga vagy rokon nyomást gyakoroljon rád, a céges adatállományt viszont helyre kell állítanod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ez egy csodálatos alkalom a pároddal és a családdal való találkozásra, örömteli emlékek megosztására, de azt is meg kell beszélni, hogy a párod akar-e gyereket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A Bak-Hold ma belevet a pénzt és a sikert hajszolók versenyébe, de ellenőrizd családod üzleti kapcsolatait, amelyek elég sok gyanús motívumot tartalmaznak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elég határozott vagy ahhoz, hogy bárkit meggyőzz az igazadról, ám ha családra és biztonságra vágysz, rájössz, minek nem akarsz többé teret adni az életedben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Időt kell szakítanod rokonlátogatásra, de pénzügyi vagy befektetési lehetőségeid bővülnek, és ha kollégáid adnak pár ötletet, ma még pénzt is kereshetsz.

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Bak (12.22-01. 19.).) A csillagok meggyőző erőt, ambíciót, kreativitást és eredetiséget adnak, így némi kutatás és kockázat révén a pasiddal eljuttok odáig, hogy piacra kerülhet terméketek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nehéz hónapokat él át a céged, végre lehetőséged lesz a helyükre tenni mindazokat, akik nehézségeket okoznak neked, és bízhatsz saját képességeidben.

Halak (02. 20-03. 20.) Ismered az értékeidet, ugyanakkor pontosan oda tartasz, ahová mindig is vágytál; tökéletes emberek vannak körülötted, akik valahogy mindig előre visznek.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói