Elesett egy fotós az Oscar-gála vörös szőnyegén, Lady Gaga azonnal rohant is segíteni

A 2023-as Oscar-gála látványos incidensek nélkül zajlott le, de ez nem jelenti azt, hogy unatkoztunk volna. Azt már tudjuk, hogy tarolt a Minden, mindenhol, mindenkor stábja, és a tíz jelölés közül összesen hét kategóriát nyertek meg, míg a Nyugaton a helyzet változatlan című film kilenc jelölésből négyet váltott díjra. Közben pedig a díjátadón és a vörös szőnyegen is zajlott az élet, nézzük mi minden történt, amit a közvetítésben nem lehetett látni.

Lady Gaga
Lady Gaga olyat tett a vörös szőnyegen, ami miatt nagyon sokan elismerik
Fotó: Getty Images / ABC

Az internet és mi is imádjuk azt, amit Lady Gaga tett a vörös szőnyegen. Az énekesnő egy gyönyörű Versace ruhában érkezett a vörös szőnyegre, amit a fotósok igyekeztek minden lehetséges szögből megörökíteni. Egyikük annyira belemerült a munkába, hogy hatalmasat esett az énekesnő mögött, aki észrevette, és azonnal, a legkisebb hezitálás nélkül szaladt oda hozzá, hogy felsegítse. Miután meggyőződött, hogy a fotós jól van, az énekesnő továbbsietett, hiszen az este még fel is lépett, a Hold My Hand című Oscarra-jelölt dalt adta elő. Az előadás érdekessége, hogy miután a bevonuláson hangsúlyos sminket viselt, a fellépésén már gyakorlatilag smink nélkül állt a színpadon.

Cara Delevingne és Florence Pugh szórakozását jó volt nézni

Az este egyik legnagyobb nyertese Cara Delevingne volt, aki boldogan, egészségesen és józanul tündökölt a vörös szőnyegen. A modell nem is olyan régen jelentette be, hogy elvonóra megy, és szeretné rendbe tenni az életét. Az Oscar-gálán pedig úgy tűnt, nagyon jó úton haladt. A Page Six ott volt, amikor a bárnál a mixer egy vodka-szódával készült, amit Delevingne nagyon udvariasan visszautasított, és megkérdezte a körülötte állókat, kell-e valakinek az ital, ő pedig szódát és áfonyalevet ivott, miközben táncolgatott, és boldogan nevetgélt Florence Pugh-val.

Cara Delevingne és Jamie Lee Curtis ragyogtak a 2023-as Oscar-gála estéjén
Fotó: Getty Images/Jesse Grant / Stringer

Sztárok a gyermekükkel

Sokan választották a kamaszgyereküket kísérőnek. Salma Hayek például a 15 éves lányával, Valentinával érkezett, mindketten tűzpiros, egymáshoz passzoló Gucci-ruhában érkeztek a vörös szőnyegre. Colin Farrell a 13 éves fiát, Henry-t vitte magával. Megölelték egymást mielőtt a fotósok elé álltak a szintén egymáshoz passzoló Dolce & Gabbana szmokingjukban. Julia Louis-Dreyfus szintén a fiával érkezett, Henry Hall és ő együtt vonultak végig a vörös szőnyegen, ami után Dreyfus megjegyezte, hogy ez felért egy edzéssel, majd szelfiztek egyet a fiával, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte, hogy részese lehet az estének. Jennifer Connelly a 19 éves fiával pózolt a kamerák előtt, Stellan Connelly Bettany szintén úgy tűnt, hogy élvezte az estét, ahogyan Angela Bassett 17 éves lánya, Bronwyn Golden is.

Brendan Fraser könnyeivel küszködve vette át az Oscar-díjat, a Minden, mindenhol, mindenkor megérdemelten verte rommá a mezőnyt

Akik történelmet írtak

Idén is többen voltak, akik beírták magukat az Oscar-történelembe. Kezdve azokkal, akik most kapták meg az első díjukat, mint például Jamie Lee Curtis, aki a legjobb női mellékszereplő díját vihette haza a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben nyújtott alakításáért. Curtis a beszámolók szerint a díj átvétele után a színpad mögött teljesen elérzékenyült, amiben valószínűleg közrejátszott az is, hogy édesanyját, Janet Leigh színésznőt ugyanebben a kategóriában jelölték a díjra 1960-ban. Beszédében megköszönte annak a több száz, több ezer embernek, akivel valaha együtt dolgozott, mert szerinte ők mind hozzájárultak a sikeréhez. Szintén az első Oscar-díját vehette át a legjobb férfi mellékszereplő, Ke Huy Quan. “Anya, nyertem egy Oscar-díjat!” - üzente 84 éves édesanyjának, aki a tévében követte nyomon a közvetítést. Brendan Fraser is megnyerte az első Oscarját, aki a színpadon meghatódva mondott köszönetet és emlékezett vissza, micsoda út áll mögötte.

Ruth Carter a második Oscar-díját kapta, a Fekete Párduc jelmeztervezője lett ezzel az első fekete nő, aki két díjat is magáénak tudhat. Beszédében az édesanyjára emlékezett, és arról mesélt, hogy a Fekete Párduc második része mennyit segített neki felkészülni arra az időszakra, mikor édesanyja már nem lesz mellette. Michelle Yeoh lett az első ázsiai nő, aki a legjobb színésznőnek járó díjat kapta. A Minden, mindenhol, mindenkor főszereplője a beszédében kiemelte, hogy szeretne példakép lenni minden kisfiú és kislány számára, hogy merjenek nagyot álmodni, mert az álmok igenis valóra tudnak válni.

Ne maradj le az Oscar-gála többi híréről sem!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói