Puskás-Dallos Bogi érzelmeiről vall új lemezén

2022.november.25.

Puskás-Dallos Bogi öt év után új lemezt adott ki, ami nem csak zeneileg ígérkezik izgalmasnak, hanem a témáját tekintve is, hiszen ez az eddigi legszemélyesebb lemeze, amelyen őszintén mesél érzéseiről, örömeiről, félelmeiről és személyes történeteiről.

Dallos Bogi
Megjelent Puskás-Dallos Bogi új lemeze
Fotó: Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi új lemeze mellett egy izgalmas képi világú klippel is jelentkezik, amely az énekesnő teljesen új oldalát mutatja meg.

Megjelent az Út közepén című lemez

Az énekesnő közel tíz éve aktív a magyar zenei életben, ami már csak azért is izgalmas, mert még mindig csak 25 éves, de már maga mögött tudhat számos dalt és lemezt, nyert Fonogram-díjat, és bár még közel sem mondható el róla, hogy az útja közepén tartana, az új lemez mégis arra reflektál, hogy mennyi minden van már mögötte, és még több minden előtte. Az album dalai megélték a covidot, költözést, szerelmet, házasságot, sikert, sikertelenséget, szorongást, magabiztosságot. Bogi 2021 januárjában kezdte el írni a lemezt Wagner Emillel közösen, a fő inspiráció pedig az volt, hogy történeteket meséljenek el, kompromisszumok nélkül.

„25 éves vagyok. Sokszor bizonytalan, sokszor magabiztos, sokszor boldog, sokszor szomorú, sokszor sikeres, sokszor sikertelen. Egy érzelmi labirintus vagyok, de haladok az úton, hogy kibogozzam" – mesélte Bogi a lemezzel kapcsolatban, akinek nem csak az a célja, hogy a lemezzel az élete eseményeit dolgozza fel, hanem hogy segítsen azoknak a hallgatóinak is, akik esetleg hasonlókon mennek keresztül.

A harmónia és szerelem inspirálta Puskás-Dallos Bogi új dalát

Lakáskoncert az Astoriában

Az új lemez dalait nagyon szűk körben mutatta be az énekesnő a Hotel Astoriában, ahol mesélt a résztvevőknek arról, hogy nem csak zeneileg újult meg, de sokat foglalkozik a mentális egészségével is, sőt ebben a témakörben tanul tovább.

Az első videoklip pedig a Van tovább című dalból készült, ami egyébként majdnem lemaradt eredetileg a lemezről.

„A kilátástalannak tűnő helyzetekről, érzelmi manipulációról szól. A múlt sebei nem múlnak el nyomtalanul, de hinnünk kell magunkban, hogy újra írhatjuk a történetünket. Senkinek, semminek nem engedhetjük, hogy uralkodjon a tetteink, érzelmeink felett. Ebben a klipben úgy érzem, hogy a közönség tíz év után egy teljesen más arcomat, hangomat ismerheti meg” – mesélte Bogi a klipről.

Ettől a hatóanyagtól ragyog Puskás-Dallos Bogi arcbőre: az énekesnő bőrápolási rutinjáról mesélt nekünk

Készülnek a karácsonyra

A GLAMOUR decemberi számának karácsonyi mellékletében Puskás-Dallos Bogi és Puskás Peti nem a zenén, hanem inkább az ételeken keresztül enged betekintést abba, milyen is náluk az ünnep, hogyan karácsonyoznak, és még a kedvenc ünnepi receptjeiket is megosztják az olvasókkal. Ha kíváncsi vagy a 2023-as terveikre, az ajándékozási szokásaikra vagy éppen a legjobb vegán töltött káposzta és halászlé receptjére, akkor keresd a GLAMOUR decemberi számát!

Ismerd meg jobban Puskás-Dallos Bogit:

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói