Exkluzív interjú Giovanni Iovino-val a COTRIL globális kreatív igazgatójával!

Immár 4. alkalommal rendezték meg az Intimissimi On Ice jégshow -t a glamúr és a mitológia modern randevújából született a nőiességet ünnepelve. A csodálatos bemutatóra Chiara Ferragni tervezett jelmezeket, melyeket a tehetséges jégtáncosok viseltek.
A show sikerességéhez elengedhetetlenül fontos volt a frizurák tökéletessége is, amiért Giovanni Iovino a COTRIL globális kreatív igazgatója felelt.

A vele készült interjút itt olvashatjátok:

Könnyű volt más művészekkel együtt dolgozni a teljes megjelenések megalkotásában? (Jelmeztervező; sminkes, stb.)
Giovanni Iovino: Természetesen, szerencsére kiváló csapatmunka részesei voltunk és ez jelentette az együttműködésünk alapját.

Milyen frizurákat képzeltél el a Chiara Ferragni által tervezett jelmezekhez?

GI: Sokféle frizura volt, nagyrészt egymástól különbözőek, de minden hajstílust az alaptémához és Chiara Ferragni jelmezeihez igazodva alkottunk meg. Minden egyes frizura ihletét az adott karakter adta.


Mi inspirál téged általában?

GI:Ebben a projektben az egész közeg tele van inspirációval, hála a legendás görög mitológiának, amely minden karakternek erős identitást ad. Általában úgy közelítem meg a munkámat, hogy megpróbálom megérteni az emberek személyiségét és olyasvalamit létrehozni, ami tökéletesen passzol hozzájuk.

Miért fontos számodra az Intimissimivel való kapcsolatod?

GI:Nagy elégedettséggel tölt el, hogy évről évre, munkáról munkára az Intimissimi alkotótársa lehetek. Ez az együttműködés a közös bizalmon alapszik, amely elengedhetetlen, ha együtt akarsz dolgozni valakivel, főleg, ha ilyen összetett, precízen megtervezett projektről van szó, mint ez.

Mi volt az első számú kihívás számodra ebben a munkában?

GI: A legnagyobb kihívás egy ilyen nagyszabású show esetében az időtényező#8230; két jelenet között mindig csak kevés idő áll rendelkezésünkre a frizurák megváltoztatásához, de a kiváló ütemezés természetesen megkönnyíti ezt!

Az előadás a jégen zajlik. Mennyi nehézséget okoz rögzíteni a frizurákat?
GI: Igen, először is olyan tartós struktúrájú frizurákat fejlesztünk ki, amelyek biztosan nem zavarják a művészeket előadás közben, például nem lóghat a szemükbe a hajuk. Ez esetben a COTRIL termékek segítenek tökéletesen rögzíteni a hajakat - a jó hajápolási termékek itt is létfontosságúak!

Hogy oldottad meg ezt a "problémát"?

GI: A próbák alatt minden frizurát teszteltünk. A COTRIL termékeknek köszönhetően soha nincs ezzel gondom... Ezek kiváló minőségűek, így tökéletes eredményt biztosítanak. Minden egyes frizura külön-külön termék vagy egy-egy MIX alkalmazását igényli, a tökéletes termékkombináció segítségével pedig bármit létrehozhatsz, amit csak akarsz! Ugyanezt tapasztaltam már a 2016-os előadás esetében is!

Mi az a trendi őszi/téli hajstílus, amit minden magabiztos nőnek ismernie kell?
GI: A következő szezon középpontjában a SZÍN áll majd! Az erős hajszíntrend találkozik a letisztult vágással... ezt az COTRIL 2017/18-as őszi/téli kollekciójából is láthatod.

Mi az hajápolási eszköz, ami nélkül ki sem lépsz az ajtón?

GI:Van egy csomó hajkefém, speciális sörtékkel és sokféle fésűm, a világ minden tájáról. Üzleti útjaim során mindig új dolgokat keresek, és nélkülük nem tudok dolgozni!!!! A cuccom mindig velem van!

Hogy sikerült életre keltened a jeges hangulatot a frizurákkal?
GI:A kosztümök és a smink támogatásával az előadás minden részében jelen van a kézjegyünk.

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói