Gal Gadot mesébe illő szerelmi története: elárulta, mi a harmonikus házasság titka

2021.május.18.

Gal Gadot szerelmi története a bizonyíték arra, hogy létezik szerelem első látásra. Gal és férje, Yaron Versano 16 évvel ezelőtt ismerkedtek meg és 13 éve házasok.

Gal Gadot mesébe illő szerelmi története: elárulta, mi a harmonikus házasság titka
Fotó: Getty images/Glamour

A színésznő és az üzletember egy buliban találkoztak először az izraeli sivatagban. A poén, hogy igazából mindketten véletlenül keveredtek oda és a mai napig nem értik, mit kerestek egy csakrákról, meditációról és egészséges étkezésről szóló partin. Mindennek ellenére nagyon jól tették, hogy hallgattak a barátaikra és megjelentek ott azon az estén, hiszen ennek köszönhetően megváltozott az életük.

Gal egy interjúban elmesélte, hogy mindketten az első perctől kezdve tudták, hogy megtalálták az igazit és Yaron már a második randin közölte vele, hogy számára ez nem egy pillanatnyi fellángolás és olyan komolyan gondolja a dolgot, hogy nem fog hosszú éveket várni a lánykéréssel sem. A színésznő saját bevallása szerint ugyanezt érezte, de túl fiatal volt még ahhoz, hogy ilyen nyíltan kommunikálja az érzelmeit. Szerencsére Yaron 10 évvel idősebb tőle és érettebben kezelte a kapcsolatot. Így történt, hogy 2008-ban hozzáment - ahogy ő fogalmazott - a legjobb pasihoz a világon.

Kapcsolatuk pedig kiállta az idő próbáját és ennyi év után is ugyanolyan lelkesen beszélnek egymásról, mint a kezdeti szakaszban.

Mindamellett, hogy Gal Gadot világhírű színésznővé vált, két gyermek édesanyja is, most pedig éppen harmadik babáját várja.

Első gyermekük, Alma 2012-ben született meg, második kislányuk, Maya pedig 2017-ben jött a világra.

De mi a titkuk?

Időről időre felteszik nekik a bűvös kérdést, mi a tökéletes, harmonikus kapcsolatuk titka.

Nincsenek játszmák. Csak éljünk őszintén és egyszerűen

- mondta a színésznő.

Ezen felül mindketten a kölcsönös tiszteletet és szeretetet tartják a legfontosabbnak és azt, hogy mindenben támogassák egymást, hiszen a család boldogsága a legfontosabb.

Szerintem Yaron és én nagyon jó csapatot alkotunk. Én megértem és értékelem az ő munkáját, ő pedig az enyémet. Ez fontos, mivel mindketten nagyon karrier-vezéreltek vagyunk.

Gal azt is elárulta, hogy miután kislánya, Alma megszületett, elbizonytalanodott a karrierjével kapcsolatban, mivel nem tudta, hogyan lehet megoldani, hogy egy ilyen pici gyerekkel folyamatosan úton legyenek a munkája miatt. Yaron viszont arra kérte, gondoljon arra, milyen példát akar mutatni.

Ha meg akarja mutatni Alma-nak, hogy minden helyzetben követheti az álmait, akkor neki is ezt kell tennie, arról pedig biztosította, hogy a többi akadályt együtt legyőzik. És meg is tették, Gal karrierje töretlenül szárnyal és egy percig sem kellett lemondania az álmairól. Köszönhetően annak, ahogyan egymást támogatják.

Mindketten jó példát mutatnak, nem csak a gyermekeiknek, hanem másoknak is.

Ha érdekelnek a hasonló szerelmi sztorik, olvasd el magazinunk címlapján szereplő Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté történetét!

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát