Joe Jonas plus size modellel szerelmeskedik, és ez lesz a legszexibb, a legmenőbb dolog, amit láttál!

2016.május.21.

Ha Joe Jonas új zenekara, a DNCE eddig még nem volt a kedvenc bandád, akkor ezután biztos, hogy az lesz!

Az együttes Cake by the Ocean című fülbemászó dalával tavaly nyár végén mutatkozott be, igen, akkor, amikor még azt hittük, hogy Joe Jonas és Gigi Hadid örökké egymáséi lesznek

Nos, végre valahára megérkezett a banda legújabb klipes dala, a Toothbrush, ami amellett, hogy ismét egy igencsak jó, pörgős szám, egy olyan videóval debütált, amivel a DNCE azonnal történelmet írt. Az, hogy egy, intim körülmények között, ágyban párnák közt hempergő szerelmes párt látunk benne, egyáltalán nem nagy cucc, az viszont, hogy a Joe Jonas barátnőjét alakító lány egy plus size modell, kész korszakalkotás!

Hány ezer meg ezer klipben láttunk csinos, vékony modelleket? És melyik az, aki bármivel is jobban mutatna közülük, mint az őrületesen szexi Ashley Graham? Itt a válasz: egyik sem. A világ legsikeresebb plus size modellje annyira dögös a videoklipben, hogy rendesen szaladgál majd a hideg a hátadon!

Joe Jonas elárulta az amerikai GLAMOUR magazinnak, hogy első perctől fogva a dögös modellre gondoltak, és Ashley Graham boldogan el is vállalta a szerepet. Elhiszed róluk, hogy először csak közvetlenül a forgatás előtt találkoztak? Annyira szuper közöttük a kémia!

Köszönjük DNCE, hogy egy ilyen csodás ajándékot kaphattunk tőletek, és bár ennek a világ legtermészetesebb dolgának kellene lenni, reméljük, hogy még nagyon sokan követnek titeket!

Kattints ide és nézd meg a szuper szexi klipet:

Ez is érdekelhet

Ilyen miniruhában ment férjhez Kourtney Kardashian

Ilyen miniruhában ment férjhez Kourtney Kardashian

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább