Szívszorító képek érkeztek A korona új évadához

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Netflix bemutatta A korona ötödik évadához készült új fotókat, ami alapján kiderül, milyen történelmi és magánéleti eseményekre, drámákra és cukiságra lehet majd számítani az új részekben, melyek november 9-én kerülnek fel a streaming platformra.

Netflix a korona
A korona 5. évadában feltűnik Vilmos herceg és Harry herceg is
Fotó: netflix

A korona legújabb fejezete az 1990-es éveket öleli fel, egy meglehetősen viharos korszakot, amely Károly herceg és Diana hercegnő házasságának drámai felbomlásával kezdődött. Míg Diana a magánytól és a házassága szétesésétől szenved, addig Károly és Kamilla románca kibontakozik. Feltűnnek a trónörökösök is, és az már most, az első jelenetfotókból kiderül, hogy a sorozatban Vilmos és Harry pont olyan cukik lesznek, mint az életben.

Elizabeth Debicki alakítja Diana hercegnőt A korona 5. évadában
Fotó: netflix

Diana a legtöbbet fotózott személyiség

A Dianát alakító Elizabeth Debicki azt mondta, igazán felemelő azt a korszakot megidézni, amiről rengeteg valódi felvételt őriznek, ezért ez egy igazi örömjáték volt a számára. „A '90-es években mindenről készültek felvételek, és ekkor volt a 24 órás hírciklus születése is, szóval hihetetlen mennyiségű tartalom van, amihez hozzáférünk. Diana volt akkoriban a legtöbbet fényképezett ember a világon. Színészként megnyitod az internetet, és rád omlik ez a hatalmas információcunami."

Milyen volt Fülöp herceg?

Imelda Staunton alakítja Erzsébet királynőt, Jonathan Pryce pedig Fülöpöt. A színész azt nyilatkozta, hogy arra fókuszált a forgatások alatt, hogy ki is volt valójában Fülöp herceg, és mitől lett olyan férfi, ahogyan a világ megismerhette.

Elizabeth Debicki magára öltötte Diana hercegné híres bosszúruháját A Korona forgatásán

Elizabeth Debicki magára öltötte Diana hercegné híres bosszúruháját A Korona forgatásán
Erzsébet királynő és Fülöp herceg A korona új évadában
Fotó: netflix

Kamilla és Károly szerelme kibontakozik

Károlyt Dominic West alakítja, az átalakulás megdöbbentő lesz, főleg azoknak, akik nézték a Drót című sorozatot, és leginkább onnan ismerik Westet színészként. Olivia Williams bújik Kamilla bőrébe, a sorozatban pedig az ő románcuk is kiteljesedik.

- mondta Williams.

Vilmos és Harry is feltűnik

Érkezett egy fotó Debickiről Diana hercegnőként, Westről Károly hercegként, valamint két fiatal színészről, aki Vilmos és Harry herceget alakítják. A négy színész mindannyian mosolygott egy kis hajón az óceánban, látszólag a jelenet az 1990-es Necker-sziheteki nyaralást idézi majd meg. Érdekesség, hogy a fiatal Vilmos szerepét Rufus Kampa és Senan West kapta, a név pedig nem véletlenül cseng ismerősen, ugyanis a Károlyt alakító Dominic West fiáról van szó. Will Powell pedig az 5. évad legalább egy részében a fiatal tölti majd be Harry szerepét.

Károly és Kamilla szerelme kibontakozik
Fotó: netflix

Amit senki sem tudhat

A sorozat sok kritikát kap amiatt, amiért a dialógusok érthető okból csak kitaláltak, a magánéletük elképzelt beszélgetései, amit túl sokan vesznek készpénznek. „Honnan tudhatod, miről beszélnek a magánéletükben? A kézenfekvő válasz az, hogy nem tudod, de van egy hihetetlen írónk, drámaírónk, aki kimerítő kutatások alapján képzeli el magát, és ez valóban hozzátartozik a műsor varázsához." - mondta West.

Bár eredetileg úgy tervezték, hogy A korona öt évados lesz, de bejelentették, hogy érkezik majd egy hatodik évad is, ami 90-es évek végét és a 2000-es évek elejét érinti, a fókuszban Vilmossal és Harryvel, és amiben valószínűleg már Katalin hercegné is feltűnik, igaz, akkor még csak Kate Middletonként.

Ha szívesen olvasnál még A korona című sorozatról:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője