Szigeti Zsófi megosztotta velünk, milyen számára a tökéletes karácsonyi ajándék

2018.december.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szigeti Zsófi, a Shaibo énekesnője Amszterdamba költözött, ahol zeneakadémián tanul. Blogjában bemutatja egy külföldi egyetemista mindennapjait, a kétlaki élet kihívásait, és rengeteg érdekes tapasztalatát, tippjét osztja meg veletek:

Arra gondoltam, mivel még időben vagyunk a karácsonyi ajándékok beszerzésével, elkészítésével, megosztok veletek néhány ötletet ajándék témában. Remélem, hasznotokra válik.

Az első dolog, ami eszembe jut és nagyon klisés, az a minőségi idő. Nekem ez az elsődleges szeretetnyelvem, így amikor hazamegyek, mindig megpróbálok találkozókat szervezni, és összehozni a családomat a barátaimmal. Ez általában sikerül is, és egy sok emberes, harsány hétvége lesz belőle, de a lényeg: ez is lehet ajándék egymástól egymásnak.

A barátommal "minőségi idő ajándék" címszó alatt mindig közösen gyűjtünk egy utazásra, és ha az ünnepekre összejön elég pénz, akkor azt adjuk egymásnak, hogy elutazunk valahova (kivéve idén, mert idén okos fogkefét szeretnénk :D ).
A barátaimmal pedig mindig közös napokat tervezünk meg, vagy most a legaktuálisabb, hogy a legjobb barátnőim meglátogatnak itt, Amszterdamban (ezt születésnapomra kaptam).

Figyelem! A közös minőségi időbe a színház, a mozi, a kiállítás és egyéb dolgok, ahol nem egymással foglalkoztok, hanem néztek valamit, elfoglaljátok magatokat, nem tartozik bele, de attól még jó program.

A másik kedvenc ajándék típusomat általában Édesanyukámnál szoktam alkalmazni – ugyanis ő mindig rohan, unokázik, dolgozik, tesz-vesz és nincs elég ideje magára –, hogy bejelentem őt kozmetikushoz, körmöshöz, ha elfogy a szempillaspirálja akkor veszek neki, de idetartozik a masszázs vagy még a fogorvos is. Tehát ennek az a lényege, hogy kicsit emlékeztetsz valakit arra, hogy ne feledkezzen meg magáról.

A harmadik szokásom ajándékozáskor pedig a közös emlékek felelevenítése. Akár egy fotóalbum elkészítése jegyzetekkel, vagy egy "képes fal" megtervezése.

Végül, de nem utolsósorban ha úgy vagytok vele, hogy ez mind szép és jó, de szeretnétek valamit szépet és különlegeset vásárolni, akkor a ruhák szerelmeseként azt ajánlom, hogy látogassatok el magyar tervezőkhöz, hiszen szinte mindenkinél találni karácsony előtti leárazást.

Így a divat jegyében az én karácsonyi ajándékom nektek néhány tervezővel ( Sixfeet Design, Vengru, MIKO Jewelry és LEANE) összefogva: ha fizetéskor elmondjátok a SHAIBO10 kódot, akkor 10 százalék kedvezményre tehettek szert december 14. és 21. között.

(Vengru övtáska eredeti ár: 19900.- Ft)

Nincs vége! A legtöbb fotón, amit itt osztok meg a kedvenc magyar márkám darabjait viselem, ami nem más, mint az Inqconcept (INQ).

Ha tőlük vásároltok, használjátok a SHAIBO20 kódot,
ami 20 százalék kedvezményre jogosít benneteket dec.
14 és 21. között.

A felsorolt márkákat megtaláljátok Budapesten a
Wonderlab-ben (Veres Pálné utca 3.).
Kellemes készülődést!!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője