Képesek vagyunk a változásra - A dm utántöltő állomásokat üzemelt be az ökotudatosság jegyében

Két éves tesztidőszak után októbertől a hazai drogériák között elsőként országosan 24 üzletében állított üzembe utántöltő állomást a dm. Budapesten 8, míg vidéken további 16 helyszínen vásárolhatnak csomagolásmentesen öko termékeket a fenntartható alternatíva iránt érdeklődők. Tudjuk, hogy te is törekszel a változásra, éppen ezért bemutatjuk neked ezt a frappáns megoldást a műanyagszemét problémájára.

A GLAMOUR minden ökotudatos lépésre, amelyet a vállalatok eszközölnek, igyekszik felhívni a figyelmedet, hogy változtathass te is! A dm újratöltő állomásai fantasztikusak!
A GLAMOUR minden ökotudatos lépésre, amelyet a vállalatok eszközölnek, igyekszik felhívni a figyelmedet, hogy változtathass te is! A dm újratöltő állomásai fantasztikusak!
Fotó: DM

A fenntarthatósági törekvések hazánkban is egyre inkább előtérbe kerülnek, egyre többen éreznek késztetést arra, hogy változtassanak szokásaikon, és megvizsgálják, hogyan tudják csökkenteni ökológiai lábnyomukat. A vásárlói igényeire reagálva a dm két évvel ezelőtt a drogériapiacon elsőként helyezett üzembe utántöltő állomást. Az utántöltő állomások bővítése a tesztelési időszak után 2022-ben tovább folytatódott.

Számítanak a döntéseid!

A vásárlók folyamatos visszajelzésekkel segítették a dm-et a tesztidőszakban, így a budaörsi lehetőség után 2022 augusztusában további 8 budapesti és környéki dm üzletben vált elérhetővé utántöltő automata, októbertől pedig további 15 vidéki városban is elérhető a szolgáltatás, így összesen 24 üzletben találkozhatnak az utántöltő állomásokkal a vásárlók az országban: Budapest 8 pontján, Budaörsön, Veresegyházán, Solymáron, Tatán, Debrecenben, Nyíregyházán, Kecskeméten, Szegeden, Pécsen, Siófokon, Veszprémben, Nagykanizsán, Mosonmagyaróváron, Sopronban két üzletben és Szombathelyen is kipróbálhatják az utántöltő állomásokat.

Légy trendszetter! Válts ökotudatos termékekre!

Az utántöltő állomásból kétféle Sansin mosógélt és kétféle Sansin textilöblítőt csapolhatnak a vásárlók 2 literes kiszerelésben. A Sansin hazai márkának jelenleg többféle terméke is elérhető a dm hálózatában, amelyek organikus, kizárólag környezetbarát alapanyagokból készülnek, állatkísérlet-mentesek. A termékek magas minőségű mosó- és tisztítóhatással rendelkeznek, és 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonokban kaphatók. Megfizethető az áruk is, hiszen az egészséges életmód jogos igényünk, ami nem lehet luxus. A termék ráadásul megjelenésében is vonzó küllemű, olyan designnal bírnak, amelyet szívesen kiteszünk az otthonunkban, és jó érzést ad, hogy ökotudatosak vagyunk a fürdőszobában, mosószobában is.

Ezek a magyar kozmetikai márkák odafigyelnek a környezetünkre

A fenntarthatóság jegyében üres flakonokat nem árusít a dm az utántöltéshez, így először egy polci terméket lehet megvásárolni a kijelölt termékkörből, majd a kiürült flakont lehet az automatából újratölteni. Ezzel a polci termék árához képest jelentős összeget lehet megtakarítani. A mosógél utántöltésével 1400, míg a textilöblítő esetében 700 forintot spórolhatsz.

Fontos neked a jövőnk? Olvass róla és tegyél érte!

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói