Az Oscar-díjas Kate Winslet a L'Oréal Paris új globális nagykövete

2021.június.4.

Minden idők egyik legnagyobb színésznője, az önbizalom megtestesítője és a változások aktivistája – a L’Oréal Paris örömmel jelenti be legújabb globális nagykövetét, Kate Winsletet, aki osztozik a nők küldetésében: „Soha ne kételkedj önmagadban, mi mind megérdemeljük.”

Kate Winslet a L'Oréal Paris új globális nagykövete
Kate Winslet a L'Oréal Paris új globális nagykövete
Fotó: L`Oréal Paris

Saját sorsának megálmodója

Miután megkapta kora legnagyobb sikerfilmjének, a Titanicnak főszerepét, Hollywood felfedezte az akkor 21 éves Kate Winsleet. A fiatal színésznő a hollywoodi filmek helyett jelentőségteljes szerepeket választott,melyekhez személyes kapcsolat fűzte, és amelyek a nőket teljességükben és emberségükön keresztül mutattabe. Elhatározta, hogy eggyé fog válni karaktereivel, ahelyett hogy csak szerepeket játszana. Az Egymakulátlanelme örök ragyogása című filmben, egy olyan nőt alakított, akinek a szerelme emlékei kitörlődnek. Az Aprótitkokban egy utálatos anyuka, míg A szabadság útjai című filmben egy nyughatatlan feleség. Tehetségével és sokoldalúságával rengeteg elismerést - többek között a kritikusokét is kivívta magának. Harmincas évei elejérea legfiatalabb, legtöbb Oscar-díjra jelölt színésznő lett, 2008-ban pedig elnyerte első Oscar-díját AFelolvasóban nyújtott alakításáért.

Erejét és emberfeletti képességét mutatja többek között az is, hogy az Avatar 2 című filmben betöltött szerepe kedvéért a közelmúltban megtanulta a szabadtüdős merülés technikáját. A filmben több mint 7 percig tartja vissza lélegzetét a víz alatt. A forgatás során ismét találkozhatott a Titanic rendezőjével, James Cameronnal,akivel közösen dolgozhat az Avatar 2 forgatása során is.

A női hangok felerősítője

Kate Winslet szenvedélye azon nők megszemélyesítése, akiknek történeteit soha nem mondták el a képernyőn, hogy ezáltal visszaadja számukra történelmi jelentőségüket. Legutóbbi szerepében, a Megkövültszívekben, Francis Lee rendező második filmjében, a fosszíliagyűjtő Mary Anning el nem mondott történetét viszi vászonra. Kate Winslet Anning szerepét játssza, akinek nevéhez a XIX. század legfontosabb kövületeinek felfedezése fűződik.

Az első L’Oréal Paris kampány, amiben feltűnik a csodálatos Kate Winslet az új Préférence hajfesték 2021. júniusi kampánya lesz
Az első L’Oréal Paris kampány, amiben feltűnik a csodálatos Kate Winslet az új Préférence hajfesték 2021. júniusi kampánya lesz
Fotó: L`Oréal Paris

Önbizalomhiánytól az önelfogadásig

Kate Winslet az önbizalomhiánytól az önelfogadásig vezető útját inspiráló nyitottsággal osztja meg. Számos díja közül az egyiket mindazoknak a lányoknak dedikálja, akik kételkednek önmagukban. A színésznő egy hang, amely magabiztosságot közvetít mindenki számára.

A következő generáció mentora, a színésznő a kritikusok által elismert Easttowni rejtélyek című HBO sorozat főszereplője és producere, ahol egy kisvárosi nyomozót játszik, aki egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz.

Sok munka Kellett ahhoz, hogy eljussak egy olyan szintre, ahol nem kérek bocsánatot azért, aki vagyok, ahol elfogadom a hibáimat. Örömmel csatlakozom a L'Oréal Paris csapatához, hogy kijelenthessem: bátorság és erő kell ahhoz, hogy elhidd, hogy megérdemled. Néha előfordulhat, hogy úgy érzed, nem érdemled meg... Mindannyiunknak vannak ilyen pillanatai, és ettől leszünk emberiek mindannyian. De minél többet mondod ezeket a szavakat, és hiszel mindabban, ami valójában vagy, akkor az idővel és a magadba vetett hittel te is úgy érzed majd, hogy megérdemled.

Kate Winslet a L'Oréal Paris új globális nagykövete
Kate Winslet a L'Oréal Paris új globális nagykövete
Fotó: L`Oréal Paris

Hangja azoknak, akik nem tudják hallatni hangjukat

Kate Winslet a L’Oréal Paris értékeivel azonos értékeket közvetít: egyenlőjogok, feminizmus, befogadás és fenntarthatóság. Az életben, akárcsak a művészetben, támogatja a nők jogait. Mivel a családon belüli erőszak az egekbe szökött a lezárások során, a színésznő csatlakozott az ENSZ Women mozgalomhoz, hogy közvetítse a globális Shadow Pandemic kampányt, melynek célja az emberek ösztönzése arra, hogy ellenőrizzék a veszélyeztetett nőket. Az Ovarian Cancer Action kampány támogatásával egy olyan világért dolgozik, ahol egyetlen nő sem hal meg petefészekrákban. A hátrányos helyzetű gyermekek támogatójaként alapítója a Golden Hat Alapítványnak, amely kampányt folytat az autizmussal élő emberek iránti attitűd megváltoztatásáért. A jótékonysági célokból a Cardboard Citizens támogatójaként azt javasolja, hogy a színház révén változtassák meg a hajléktalan emberek megítélését. Környezetvédelmi tevékenységei között szerepel a The Word Forest Organization támogatása, amely fákat ültet, megkönnyíti az oktatást és támogatja a nők csoportjátK enyában. Mindezentúl még további lépést tesz: megszünteti a színészi karrierjével járó szén-dioxid-kibocsátását.

Ez is érdekelhet

6 megfizethető márka, amiért Katalin hercegné is rajong

6 megfizethető márka, amiért Katalin hercegné is rajong

Monitor

A rajongók szerint a You sztárja, Joe egy pszichopata, de a szakértők máshogy gondolják!

A rajongók szerint a You sztárja, Joe egy pszichopata, de a szakértők máshogy gondolják!

Divathírek

Ezek voltak Diana hercegné legikonikusabb ruhái

Ezek voltak Diana hercegné legikonikusabb ruhái