Már rég megszabadultál ezektől a hajcsatoktól, pedig most visszatérnek!

2018.február.12.

A 90-es években sok megmagyarázhatatlan és ma már inkább cikinek tűnő trend hódított. Ezek közül pár vissza is tért, azonban a legtöbbet még mindig letagadnánk, hogy szerettük.

Alexander Wang
Fotó: Rexfeatures

Alexander Wang nagyon merész dologba vágott bele, hiszen a fogas hajcsatot próbálja visszahozni a divatba. A New York-i divathéten a modellek hajában már láthattuk is a furcsa kiegészítőt. Szinte vissza is repített minket az időben és eszünkbe juttatta gyerekkorunkat, amikor Britney Spears és Hilary Duff különféle színű csatokat viselt és természetesen boldog boldogtalan be akarta szerezni ezeket a praktikus azonban egyáltalán nem szép kiegészítőket.

A modelleket látva is nagyon megosztó reakciók alakultak ki. Volt, aki imádja és a modernebb, letisztultabb formának köszönhetően egyértelműen viselné, mások azonban úgy gondolják maximum takarítás közben, vagy zuhanyzás alatt indokolt a hajunkba tenni.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BfCYs94AB8p/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Another fav the @alexanderwangny show #hairdetails #redken #guidopalau the claw clip making a comeback Ann (@annvhair_blazesalon) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2018, időpont: 5:03 (PST időzóna szerint)

Ezt olvastad már? Szent Neo és Trinity! Alexander Wang olyan kollekciót csinált, hogy nem tudjuk összeszedni magunkat

Te mit gondolsz? Beszerzel egyet?

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói