A legszebb egyszerű menyasszonyi körmök, ha egy klasszikust modern köntösbe bújtatnál

Egyértelmű, hogy elsőre mindenkinek a francia körmök jutnak eszébe, ha esküvőről van szó. Mi lenne, ha valami hasonló dizájnt választanál, de megspékelnéd egy modern csavarral? Elhoztuk neked a legszebb letisztult menyasszonyi körmök inspirációit.

Íme néhány csodás, visszafogott menyasszonyi köröm, ha épp inspirációkat keresel
Íme néhány csodás, visszafogott menyasszonyi köröm, ha épp inspirációkat keresel
Fotó: IMaxTree/Glamour

Manapság már nem csak a nyári hónapokat nevezzük esküvő szezonnak, divatba jöttek a téli, tavaszi és őszi mennyegzők is, hiszen minden évszakban megvan az a varázs, amiből kihozhatod a legjobbat a nagy napodon. Lehet, hogy van egy egyedi elképzelésed, vagy már le is fixáltad a dekorációt, beszerezted az álomruhád, a fodrásszal és a sminkessel is egyeztettél, de a körmök terén csak a francia körömfestés az, ami eszedbe jut? Bátran engedd el a fantáziád, nem kell a megszokotthoz ragaszkodnod! Mindegy, hogy mindjárt itt van a próbaköröm dátuma, vagy csak szeretsz jó előre tervezni, csokorba szedtük a legszebb menyasszonyi körmök inspirációit, amikkel helyettesítheted a franciát: a dizájn ugyanannyira elegáns és letisztult marad, mégis egy új köntösbe bújtatod körmeid. Arról nem is beszélve, hogy bármelyiket is válaszd ezek közül a körmök közül, minden részlethez tökéletesen passzolnak!

Hódít az ombre

Bár az ombre körmök egy időre eltűntek a divatos díszítések közül, most újra reneszánszukat élik, és ez igaz a menyasszonyi körömtrendekre is. Egy hosszabb mandulaformával ugyanannyira szépen mutat egy fehérbe átmenő ombre körömstílus, mint egy rövid kockával. Francia, de mégsem!

Mit jelentenek a kis fehér foltok a körmödön, és mit tehetsz ellenük?

Merész krómok

A Hailey Bieber ihlette tavaly nyári körömtrendet már számos változatban megismerhettük, az idei esküvői körömtrendekben viszont az eredeti változat viszi a pálmát. A hozzá használt fehér vagy ezüst króm por gyönyörűen mutat mindenféle nude alapon, de ha merész vagy, vállald be egy színes pasztell alappal kombinálva!

A márványminta ezer arca

Igazi műalkotásként ragyognak a kezeken a márványmintás körmök, amihez a manikűrösök egy speciális festési technikát használnak. Önmagában is gyönyörű, viszont ha a fehér és a nude keveréke mellett döntesz, még mindig eléggé letisztult marad, így néhány hozzáadott arany, vagy ezüst részlettel sem foghatsz mellé!

Szakértő árulja el a tökéletes és álomszép manikűr titkát

Az apró részletek is számítanak

Az egyszínű, természetes árnyalatok minden esetben jó döntésnek bizonyulnak, pár apró részlettel viszont könnyen harmóniát teremthetsz a körmeid és a szetted között. Párosíts egy-két ezüst vagy arany vonalat, pontot vagy kristályt a hajadban használt kiegészítőkhöz vagy az ékszereidhez a tökéletes összhangért! A kicsi, fehér szivecskék körmönként elhelyezve is passzolnak a hangulathoz.

Képtelenség ellenállni 2023 egyik legnagyobb körömtrendjének!

Csillogás minden mennyiségben

Az aktuális körömtrendek a menyasszonyi körmökre is rányomták a bélyegüket, mint például a nemrégiben felkapott bársony körömtrend, aminél jobb választást el sem tudnánk képzelni a nagy napra! Ha valamivel visszafogottabb verziót keresel, maradj az egyszerű csillámok mellett!

A legfrissebb körömtrendek egy helyen:

Ez is érdekelhet

Meglepő oka van, miért csuklunk

Meglepő oka van, miért csuklunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói