Így nézheted meg, hogy állna a rövid haj

Mindig is kíváncsi voltál, milyen lennél egy egészen más frizurával, de sosem mertél belevágni az átváltozásba? Hála néhány szuper alkalmazásnak, többféle stílust is kipróbálhatsz és megnézheted azt is, hogyan állna neked a rövid haj.

Itt nézheted meg, hogy hogy állna neked a rövid haj
Mutatunk néhány remek appot, hogy kockázatmentesen nézhesd meg, hogy mutatnál rövid hajjal
Fotó: IMaxTree/Glamour

Egy nőnek a hajában van az ereje - szokták mondani, és ezzel egyet kell, hogy értsünk. Hiszen egész másképp indul a reggel, amikor úgy érzed, nem jó a frizurád, és egy kevésbé jó napodon klasszisokkal jobb kedved lesz, ha épp fodrásznál jártál. Sokan kacérkodunk a gondolattal, hogy jó lenne más fazonokat is kipróbálni, de csak akkor tudjuk meg, hogy igazából hogyan is mutat rajtunk, miután már meghoztuk a döntést. A dilemma nem egy egyedi eset - ezért született néhány applikáció, ami többek között azt is megmutatja, hogyan állna a rövid haj, így biztonsággal kérhetsz időpontot a szalonba!

Változz át egy csettintésre!

Az új frizurához hozzátartozik, hogy elsőre furcsának látjuk magunkat, akár a fazont, akár a színt cseréljük le. Szerencsére az applikációkban egy gombnyomással új hajszínt vagy rövid hajat varázsolhatsz magadnak, és arra bátorítunk, hogy ha elsőre nem is vagy vele kibékülve, készíts egy fotót magadról, és nézd meg többször is egymást követő napokon! Lehet, hogy a második vagy a harmadik alkalomra már bele is szerettél az új hajkoronádba. Több alkalmazást is kipróbáltunk, ezekből hoztunk egy App Store-ban és egy Google Play áruházban elérhetőt.

Hairstyle Try On - App Store
Fotó: App Store

Itt tudod letölteni a Hairstyle Try On nevű ingyenes alkalmazást az App Store-ban. Huszonegy fazont próbálhatsz ki költségmentesen, itt több hosszú és több rövid haj közül válogathatsz. Keress egy világos hátteret, kösd össze szorosan a hajad, így készíts magadról egy fotót! Figyelj arra, hogy a lófarkad ne lógjon előre a vállaidra és középen legyél a képen!

Hairstyles Try On - App Store
Fotó: App Store

Ha elkészültél a tökéletes fotóval, válaszd a Packages lehetőséget, azon belül pedig a díjtalan mintákat!

Hairstyle Try On - App Store
Fotó: App Store

Ha kiválasztottad azt, amelyik a legjobban tetszik, kattints a képre! Így fogod tudni módosítani a színt is.

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

A Google Play áruházban elérhető Hairstyle Try on: Bangs & Wigs applikációhoz ezen a linken keresztül juthatsz hozzá. Itt ugyanúgy feltölthetsz vagy készíthetsz is magadról egy fotót, különböző fazonokat és színeket is tesztelhetsz.

Ebben az alkalmazásban nem csak hajakat, hanem például különböző árnyalatú rúzsokat is feltehetsz, ha épp a tökéletes piros rúzs árnyalata után kutakodsz!

Mindkét áruházban elérhető, illetve a webes böngészőben is a L'oréal hajszínváltoztató applikációja, próbáld ki, milyen lennél szőke helyett sötét hajszínnel, vagy épp fordítva!

Azon töröd a fejed, milyen frizurával indítsd az új évet? Segítünk:

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói