Wellness-Oscar magyar kozmetikumnak!

2015.június.19.

Többéves kutatómunka és fejlesztés előzte meg a mySpirit Skincare márka bevezetését, és bizony már most megérte a rengeteg befektetett munka, ugyanis egy évvel az indulás után rangos díjat kapott a biokozmetikumokat előállító magyar cég.

Az idén hetedik alkalommal megrendezett European Health & Spa Awards-ot szakmai körökben a wellness Oscárjának nevezik, nem véletlenül, ugyanis a díjat egy független, és nemzetközi szakértőkből álló zsűri ítéli oda. A nagy presztízsű elismerés idén egy fiatal magyar márka is megkapta. A mySpirit Skincare a "Legjobb Spa Termék – Kozmetikai Innováció" kategória kitüntetettje lett.

Az egyébként Magyar Termék Nagydíjas mySPIRIT skincare egyedülálló, bio arcápolókat, természetes eredetű fényvédőket, bio illóolaj parfümöket és bio minősítésű babaápolókat kínáló, luxus kozmetikai márka, egyénre szabott kezeléssel kiegészítve. A kozmetikumok BIOKONTROLL tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely igazolja, hogy a mezőgazdasági összetevőik több mint 95 százaléka ellenőrzött biotermelésből származó növényi alapanyag, amelyek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a márka, akkor jó ha tudod, hogy a kozmetikumokat szállodákban (a sárvári Spirit Hotelben és a hévízi NaturMed Hotel Carbonában), a www.myspirit.hu weboldalon, és a kiemelt partner gyógyszertárakban lehet megvásárolni.

Gratulálunk a sikerhez!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke