12+1 legfrissebb pár 2013-ból

2013.december.26.

Szerencsére, 2013 sem volt unalmasnak mondható év, hiszen nem csak sok szakításnak, de számos bimbózó kapcsolatnak lehettünk tanúi. Összegyűjtöttük 2013 legfrissebb 13 párját.

12+1 legfrissebb pár 2013-ból
Fotó: Rexfeatures

Ezek közül talán Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata került leginkább a figyelem középpontjába, ugyanis az idei évet egyszerűen hívhatnánk Kimye évének is. Miután 2013 elején bejelentették, hogy babát várnak, a média figyelme rájuk összpontosult, és minden lépésüket követték. Lányuk, North nyár elei születésével, Kanye West paparazzis kiborulásaival rengeteget foglalkozott a sajtó, majd októberben ismét szalagcímesek lettek, amikor Kanye megkérte Kim kezét a születésnapján.

Nem csak ők döntöttek úgy, hogy hivatalosan is összekötik életüket. Októberben Big Sean is megkérte a Glee sztárjának, Naya Riverának kezét alig néhány hónapos randizás után. Ugyanebben a hónapban Future is eljegyezte Ciarát egy tizenöt karátos gyémánt eljegyzési gyűrűvel.
Az igaz szerelem egyes párok esetében, viszont, nem bizonyult hosszú életűnek. Katy Perry és John Mayer kezdeti, év eleji lángolása rövid időn belüli szakítással végződött. Azóta újra összejöttek, amit új, közös daluk és az ahhoz készült videó is bizonyít. Kaley Cuoco és Henry Cavill egy hónap után búcsút mondtak egymásnak, mégis fél évre rá is róluk beszélünk.

Most pedig nézzük, kik voltak 2013 legfrissebb szerelmespárjai?

Kattints a galériára, ahol megtalálod a 12 legújabb hollywoodi párt és még egy ráadást:

12+1 legfrissebb pár 2013-ból Összegyűjtöttük az idei év legizgalmasabb és legújabb románcait.

Ez is érdekelhet

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Szépséghírek

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most