A Twilight sztár szívét meghódította a különc popsztár

2014.szeptember.2.

Az angol The Sun lap szerint Robert Pattinson és FKA twigs egy párt alkotnak már jó ideje ideje, és erre 100%-os bizonyítékuk is van egy névtelen "besúgó" által.

robert pattinson
Fotó: Rexfeatures

R-Patz-et Kristen Stewarttal való viharos szakítása óta rengeteg híres és szebbnél szebb hölgyeménnyel már szóba hozták a pletykalapok. Nos, mi minden alkalommal magasan felvont szemöldökkel vettük tudomásul a híreket, és sosem akartuk igazán elhinni.

Ez a legutóbbi már valóban igaznak tűnik. A forrás szerint: "Valóban komoly Rob és Tahliah között a dolog. Mostanáig sikerült kapcsolatukat titokban tartaniuk, de kétségtelenül odavannak egymásért. Az elmúlt több mint egy hónapban több randira vitte el a lányt, és ki is repítette New Yorkba, hogy együtt legyenek. Emellett a koncertjeire is nagyon szeret eljárni. A legfontosabb az Tahliah számára, hogy a párkapcsolatot ne verjék nagydobra. Zenéje miatt akar ismert lenni, nem Robert Pattinson barátnőjeként. Attól tart, hogy állandóan Kristenhez fogják hasonlítgatni" – írta a The Sun.

Nos, már korábbi komoly kapcsolatakor is megállapítottuk a 28 éves dögös színészről, hogy remekül összeillettek Kristen Stewarttal, hiszen mindketten éppen eléggé utálják a felhajtás és a csillogást maguk körül, és slampos stílusukban is remekül kiegészítették egymást. Az előbbi alól FKA twigs sem kivétel, és mi tényleg el tudjuk képzelni, hogy a 26 éves énekesnő mellett Robert Pattinson megtalálja a boldogságot. Kétségtelenül mindketten éppen eléggé elvontak ehhez.

Ti mit gondoltok? Szerintetek összeillenek?

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói