Beyoncé rövid frizuráját még az új albumánál is jobban imádjuk

Semmi extra, csak ledobták tegnap az év talán legjobban várt albumát az R&B mennyországból. Ha a Renaissance című lemezt már rongyosra hallgattad az elmúlt 24 órában, ideje ráfordulni Beyoncé frizurájára, ami meglepően rövid, elképesztően szexi, és alaposan felrázza majd a nyári trendeket.

Mesésen áll neki a hosszú haj, de rövid bobbal is gyönyörű Beyoncé
Mesésen áll neki a hosszú haj, de rövid bobbal is gyönyörű Beyoncé
Fotó: Getty Images /Kevin Winter

Július 29-én elstartolt Beyoncé új albuma, egészen pontosan a 7. stúdióalbum, amit az énekesnő egy 2021-es interjúban (ekkor már egy teljes éve dolgozott a lemezen) úgy írt le, mint egy biztonságos helyet, ahol nincs ítélkezés, ahol bárki megélheti a szabadságot, ahol nincs sem túlgondolás, sem maximalizmus. A leírás jól hangzik, ráadásul 4 egész évet vártunk rá. A toronymagasan legambiciózusabb zenei vállalkozása egyszerre ötvözi a '90-es éve garage és a '80-as évek futurista vonásait, ráadásul olyan nevek erősítették még tovább az albumot, mint a OneRepublic énekese, Grace Jones, Bean és Tems.

Beyoncé és a bob

Ha egy pillanatra elvonatkoztatunk attól, mennyire üdítően jó érzés beleveszni az I'm that girl, a Cozy vagy a Breaking my soul című számokba, van itt valami, ami azonnal szemet szúr - jobban mondva retinát simogat, ez pedig az albumot népszerűsítő Beyoncé szemtelenül rövid bob frizurája, és a huncut, a szemöldökök ívét lekövető frufru, ami úgy borítja fel a szezon frizuratrendjeit, ahogy a Renaissance a zenei toplistákat.

Ha jobban megnézed, a fazon gyönyörűen keretezi az énekesnő arcát, és csodásan kiemeli az arccsontokat is - ja, és 2014-ben már bebizonyította, hogy jól áll neki a bob. A Twitter jelenleg nem tud vele betelni, olyan szinten megőrül Beyoncé hajáért - volt, aki egyenesen a Vogue legendás főszerkesztőjének (Anna Wintour) ikonikus bobjához hasonlítja, szóval nem lepődnénk meg, ha hirtelen megugrana a hajvágások száma. Ha kockázatosnak érzed a dolgot, kérd ki a fodrászod véleményét, valóban passzol-e az arcformádhoz, az viszont tény, hogy a vékony szálú haj kifejezetten dúsabbnak tűnik ezzel a fazonnal.

Ideje szétnézned, mi történt a sztárvilágban az elmúlt napokban:

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói