A Bridgerton színésznője, Phoebe Dynevor nem akárkivel jött össze

Ha hihetünk a forrásoknak, Hollywood legédesebb, legszimpatikusabb párját üdvözölhetjük bennük. Phoebe Dynevor színésznőnek ugyanis pont egy ilyen kedves, okos és szeretnivaló srác jár, mint a Pókember színésze.

Phoebe Dynevor a Bridgerton című sorozat első évadában
Phoebe Dynevor a Bridgerton című sorozat első évadában
Fotó: Profimedia

Phoebe Dynevor imádja a vicces szomszéd srác karaktereket, amit legújabb válatszása is igazolni látszik. Úgy tűnik ugyanis, hogy Pete Davidson után (a páros 2021-ben randizott néhány hónapig) most a korábban Pókembert megformáló Andrew Garfielddel találkozgat. A The Sun forrása szerint a múlt heti GQ Man of The Year díjátadóján kerültek közelebb egymáshoz, és a gálát követő afterpartin is együtt látták őket. A forrás szerint a páros azonnal egymásra hangolódott, és elképesztő erővel működik köztük a kémia. Az illető azt is elárulta a lapnak, hogy Dynevor és Garfield együtt távoztak a helyszínéről, azóta többször is találkoztak, és már most olyanok együtt, mint egy igazi pár, ráadásul nagyon sok bennük a közös.

Ami korábbi kapcsolataikat illeti, a Bridgerton színésznője Davidsonnal való szakítása után Will Smith fiával, Jaden Smith-szel ismerkedett. (Előbbi romantikus élete meglehetősen kalandosan alakult: Dynevort követően Kim Kardashian mellett kötött ki nem is olyan rövid időre, most pedig Emily Ratajkowski mellett élvezi a mindennapokat.) Andrew Garfield év elején vetett véget nyolc hónapos kapcsolatának, miután modell kedvesével nem igazán tudták összehangolni az időbeosztásukat. Korábban pedig Rita Orával járt, Emma Stone-nal való kapcsolata pedig ikonikus, míg szakításuk annál traumatikusabb a Pókember-rajongók számára. Ez az időszak egyébként kifejezetten kedvez egy új kapcsolat kialakulásának a színész életében, legalábbis, ha abból indulunk ki, hogy tudatosan tervezi, hogy egy időre visszavesz ambiciózus, pörgős hozzáállásából, és lelassít kicsit.

Andrew Garfield, a srác, aki elrabolta a Bridgerton színésznőjének szívét
Fotó: Getty Images /David M. Benett

A Bridgerton sztárjának első vörös szőnyeges megjelenése a BAFTA gála volt 2021-ben

A nagy hollywoodi átrendeződés

A sztárvilág élete önmagában is olyan néha, mint egy Trónok harca szereplőgárdát felvonultató színes-szagos reality: Emily Ratajkowskit például, aki nemrég Phoebe Dynevor exével jött össze, Brad Pittel hozták hírbe nem is olyan régen. Pár napja viszont kiderült, hogy Brad Pitt Paul Wesley exfeleségével, Ines de Ramonnal ismerkedik, kapcsolatukat viszont szándékosan nem verik nagy dobra, nehogy még jobban elmérgesedjen a viszony Pitt és Jolie között, ezen keresztül pedig a színész és a gyermekei között.

Kávé mellé friss és ropogós sztárhírek:

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói