Britney eszméletlenül dögös alakkal tér vissza a Work B**ch klipjében!

2013.október.2.

Britney Spears új videójával bebizonyítja, hogy igenis, ha keményen dolgozol, akkor mindent elérsz, amire csak vágysz. A pophercegnő új klipjét cikkünk végén megtekintheted.

Madonna után talán Britney Spears a leghíresebb női popsztár - nem Beyoncé, nem Jennifer Lopez, hanem a 15 évvel ezelőtt szőke hajában rózsaszín puffancsokkal felbukkanó gimis videoklip hőse. Szerinted, az akkor éppen csak 17. évét betöltött Disney-lány merészelt volna ilyen méretű sikereket elképzelni saját magának? Természetesen, az ehhez fogható hírnév rengeteg áldozattal és keserűséggel is jár. Most ezeket nem kezdenénk el felsorolni, hiszen jelen pillanatban a jóra fókuszálunk, ami nem más, mint Britney friss és ropogós új klipje, a Work B**ch!

A rendkívül fülbemászó dalt már pár hete meghallgathattuk és biztosak vagyunk benne, hogy az elkövetkezendő időszakban minden fülledt buliban elhangzik majd. A számhoz kapcsolódó videoklip pedig nem is sikerülhetett volna jobbra. Britney Spears eszméletlen alakkal és magabiztossággal tér vissza. És amint a dalszövegben is elhangzik: "ha ilyen szexi testet akarsz, akkor dolgozz meg érte!".

Britney Spears

Britney karrierje minden bizonnyal újra belendül, hiszen néhány halványabb próbálkozás után, a popba való nagy visszatérést nem is lehetne jobban csinálni. Arról nem is beszélve, hogy az énekesnő saját műsort kapott Las Vegasban, melyre már most hónapokra előre is elfogytak a jegyek.

Kattints a videóra és maradj te is tátott szájjal, hogy milyen hihetetlenül jól néz ki Britney Spears a Work B**ch klipjében!

Ez is érdekelhet

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói