Britney Spears csúnyán beégette Millie Bobby Brownt

Értjük, Britney Spears még nem szeretne életrajzi filmet saját magáról. Szegény Millie Bobby Brownt viszont igazán nem kellett volna ilyen kellemetlen helyzetbe hoznia a komplett internet előtt.

Britney Spears csúnyán reagált Millie Bobby Brown rajongására | Fotók: Axelle/Bauer-Griffin
Britney Spears csúnyán reagált Millie Bobby Brown rajongására | Fotók: Axelle/Bauer-Griffin
Fotó: Gettyimages.com

Britney Spears köszöni szépen, nagyon is él és virul, ráadásul kész ő maga elmesélni a saját történetét, amint a papírválság ezt megengedi számára, a memoárja ugyanis már hónapokkal ezelőtt elkészült, csak még nem tudták kiadni. Azonban a gondolat, hogy életrajzi film készüljön róla, meglehetősen kiakasztotta. Millie Bobby Brown egy rövid interjúban azt nyilatkozta ugyanis, hogy egy nap szívesen eljátszaná Britney-t, az énekesnőnek pedig volt ehhez egy-két szava.

A csodálat nem fenyegetés

Millie Bobby Brown nemrég Drew Barrymore vendége volt, akinek egy "piros lámpás vallomás" során elárulta, hogy szeretne egy valóságos személy bőrébe is belebújni a karrierje során, és legszívesebben Britney Spearst alakítaná. „Rezonál velem a története, mindketten a nyilvánosság előtt nőttünk fel – nézem a videóit és a vele készült interjúkat, amikor fiatalabb volt, és úgy érzem, hogy el tudnám mesélni a történetét a megfelelő módon, az ő szemszögéből.” – mesélte az interjúban.

Britney egy nappal később egy Instagram posztban meglehetősen sértődötten reagált a dologra, pedig Millie Bobby Brown egyértelműen azért beszélt erről, mert tiszteli és csodálja az énekesnőt. Bár név szerint nem említette sem Drew Barrymore-t, sem Millie Bobby Brownt, Britney Spearst érezhetően felzaklatta az életrajzi film gondolata.

Jó hír! Még mindig lélegzem. Vicces, hogy ugyanaz a két ember akarta elvenni az életemet, akik adták.” – olvasható a képaláírásban – „Hallom, hogy vannak, akik filmet csinálnának az életemről... haver, nem haltam meg! Bár rohadt egyértelmű, hogy vannak, akik jobban örülnének, ha meghalnék.

Britney Spears szabadon meztelenkedik, de tényleg szükség van erre?

A kommentszekcióban az énekesnő rajongói is felhívták a figyelmét, hogy semmi szükség ellöknie magától egy fiatal színésznőt, aki felnéz rá – ezzel tulajdonképpen csak saját magát hozza kellemetlen helyzetbe. Arról nem is beszélve, hogy számtalan életrajzi film készült már úgy hírességekről, hogy mindeközben nagyon is életben voltak.

Képbe hozunk a sztárvilág híreivel:

Ez is érdekelhet

Derítsd ki, melyik színtípusba tartozol, hogy a legjobbat hozd ki megjelenésedből!

Derítsd ki, melyik színtípusba tartozol, hogy a legjobbat hozd ki megjelenésedből!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói