Egy nap topmodellként

2014.augusztus.16.

A stúdióban szól a zene, a fotós lelkesen instruál, miközben időről időre a gépe kijelzőjére pillant. A hatalmas teremben sminkesek és tervezők sürögnek, a reflektorfényben pedig egy kétgyermekes anyuka mosolyog, és próbál eleget tenni a kapott instrukcióknak. Ő, és másik négy társa a Dove legújabb kampányának nyertesei, akiknek most a legnagyobb magyar designerek tervezték és alakították át kreációikat.

A ruhák kiválasztása és igazítása során a kisorsolt nyertesek és designerek hamar megtalálták a közös hangot, ennek eredményeként pedig az eleinte kicsit megszeppent modelljelöltek csakhamar maguk mögött hagyták kezdeti bizonytalanságukat, és bátran mondtak igent a merészebb megoldásokra is. Így az alakjukra szabott designer ruhák között van aszimmetrikus alsó, merészen dekoltált finom esésű ruha, és szokatlan szabásvonalú, vagány kosztüm is.

A lélegzetelállító ruhákban önfeledten mosolygó nők a 100 színen tesztelt, színes ruhákhoz kifejlesztett Dove Invisible Dry dezodor kampányának köszönhetően ölthették magukra a tervezők kreációit. A Street Fashion Budapesttel való együttműködés eredményeként a kozmetikai cég rengeteg nőhöz hozta közelebb a divatot és az élénk színeket, az öt szerencsés nyertest pedig a fotózásra is eljuttatta. Bár az egész napos munka és az azt megelőző előkészületek erőpróbáló feladatnak bizonyultak, mindannyian remekül szórakoztak. Igazi kalandot jelentett számukra, hogy – bár csak egyetlen nap erejéig, de – ők is valódi topmodellek lehettek.

Ez is érdekelhet

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít