Hosszú Katinka babát vár, ezzel a csodás videóval jelentette be

Már egy ideje rebesgették, hogy Hosszú Katinka anyai örömök elé néz, de az úszónő egészen tegnap estig ezt nem erősítette meg. Végre eljött a pillanat: a háromszoros olimpiai bajnok világklasszis különleges videó formájában osztotta meg az örömhírt.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté első közös gyermeküket várják
Hosszú Katinka és Gelencsér Máté első közös gyermeküket várják
Fotó: GLAMOUR/ZsólyomiNorbert

Nagy a boldogság Hosszú Katinka és Gelencsér Máté életében, ugyanis első gyermeküket várják. Katinka Instagram posztban jelentette be, hogy hamarosan édesanya lesz. A videóban egy összeállítást láthatunk, amelyben az úszónő karrierjének legszebb pillanatait örökítették meg.

Új fejezet nyílik az életében

Angol nyelven teszik fel a kérdést, hogy „Ki hosszú Katinka?”, amire úszótársai válaszképpen egy-egy szóval jellemzik őt - egyöntetűen azt fejezik ki, hogy mennyire elismerik a munkásságát. A képsorok egy gyönyörű jelenettel zárulnak: maga Katinka is válaszol a kérdésre, hogy ki ő: „Édesanya” - mondja mosolyogva, miközben gyengéden megsimogatja gömbölyödő pocakját.

A Blikk korábban már megírta, hogy az úszónő nagy valószínűséggel várandós, ugyanis már több hónapja nem tett említést a sporttal kapcsolatos jövőbeni terveiről, illetve az edzőtáborba sem ment el. Az értesülések szerint a házaspár már egy ideje tervezte a nagy bejelentést, a várva várt pillanat pedig tegnap este jött el. Katinka a tavaly novemberben készült exkluzív interjúnkban elmondta, hogy már elfogadta: egy nap búcsút kell vennie úszókarrierjétől, viszont izgalmas tervekkel és célokkal tekint a jövő felé.

Hosszú Katinka: „Előbb vagy utóbb véget ér az úszókarrierem”

Mesébe illő lánykérés volt

Gelencsér Máté három év után, 2022 januárjában kérte meg Hosszú Katinka kezét egy lélegzetelállító helyszínen, a Kanári-szigeteken, miközben a lemenő nap sugarai aranyozták be ezt a mesébe illő élményt. Az úszónő és kedvese 2019 óta alkotnak egy párt.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok és edzőjének szerelme az uszodában indult és tavaly nyáron, egy hatalmas lagzi keretében teljesedett be. Most pedig egy újabb, és egyben a legszebb mérföldkőhöz érkeztek: hamarosan szülők lesznek.

A GLAMOUR teljes szerkesztősége nevében szívből gratulálunk és boldog babavárást kívánunk nekik!

Friss, ropogós híreink egy kávé mellé:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói