Interkatív - Axente Vanessa és családja együtt New Yorkban

2014.szeptember.29.

Axente Vanessa ebben az évben igencsak elfoglalt szezont tudhat maga mögött. A gyönyörűség immáron többszörös Calvin Klein és Chanel modell, kipipálhat számos Vogue címlapot, amik között a szeptemberi amerikai kiadás is szerepel, továbbá egymást érték a bemutatók naptárában.

Bennetek is felmerült már a kérdés, hogy vajon honnan örökölte a szépséges Vanessa a tökéletes arccsontját, vékony alakját és hosszú, szőke haját? Nos, nem kell messzebbre menni, mint a családja. Axentéék génjében van az a bizonyos X kromoszóma, amit mindannyian oly nagyon irigyelünk.

Az Axente-klán, mely édesapját, édesanyját és két lánytestvérét, Grétát és Benedettát foglalja magáta, meglátogatta Vanessát a New York-i Fashion Week alatt, és amerikai kiruccanásukról szép számban készültek fotók is.

Axente Vanessa megosztotta kedvenc pillanatait a Vogue.com olvasóival, és most mi is innen szemezgetünk néhány felejthetetlen képet.

Kattints a galériára:

Interkatív - Axente Vanessa és családja együtt New Yorkban A szépséges modell a Vogue.com oldalon számolt be a családjával töltött időről Amerikában.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex