Kamilla királyné is pihenőre kényszerül, szünetelteti a nyilvános szerepléseit egy ideig

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb aggasztó hírek érkeztek az angol királyi család felől, most éppen Kamilla királyné döntött úgy, hogy szünetelteti a hivatalos programjait és megjelenéseit. Az utóbbi időszak nagyon nehéz volt a királyi család prominens tagjainak, úgy tűnik, hogy most Kamilla királyné is úgy döntött, hogy pihenőt kell tartania.

Kamilla királyné
Kamilla királyné szünetet tart
Fotó: Northfoto / Pool / i-Images

A hivatalos programja szerint most több mint egy hét pihenőre vonul. A királyi feladatok és nyilvános szereplések eddig is feszített menetrendben követték egymást, de mióta Károly király rákdiagnózisa napvilágra került, és elkezdődött a kezelése, Kamilla királyné nagyobb részt vállalt a hivatalos programokon történő részvételből.

Több mint egy hét szünet

Március 11-ig pihen Kamilla királyné, a Westminster Apátságban a nemzetközösség napján tér majd vissza a hivatalos feladataihoz, valószínűleg ő lesz majd az elsőszámú képviselője a királyi családnak az ünnepségen. A család hivatalos programjaiban azonban nincs szünet, de úgy tűnik, hogy a királynénak szüksége van pihenésre, így a következő időszakban Károly király testvérei, Anna hercegnő és Eduárd herceg képviselik majd a koronát. A Daily Mail úgy tudja, hogy a döntéssel Károly király is egyetért, aki aggódott amiatt, hogyan fogja bírni felesége a feszített tempót, és támogatja abban, hogy tartson egy kis pihenőt. Forrásaik szerint Kamilla királyné el is utazik pár napra kikapcsolódni, de ezt az értesülést a hivatalos csatornák nem erősítették meg.

A család egészségügyi problémákkal küzd

Károly király állapotáról február elején adtak bővebb tájékoztatást. Azt nem részletezték, hogy milyen típusú rákot diagnosztizáltak nála, a hírek csak arról szóltak, hogy a kezelést azonnal megkezdik, a király pedig ez alatt az idő alatt szünetelteti a hivatalos megjelenéseit. Távollétében rengeteg feladat hárult Kamilla királynéra, mivel a trónörökös, Vilmos is próbálja csökkenteni a nyilvános megjelenéseit felesége egészségügyi állapota miatt. Katalin hercegnével legutóbb karácsonykor lehetett találkozni, januárban hasi műtéten esett át. A palota itt sem osztott meg túl sok részletet, azonban hangsúlyozták, hogy a hercegné felépülése a tervek szerint halad.

"A kezdetektől fogva világosan látható volt, hogy a walesi hercegné csak húsvét után tudja majd folytatni királyi feladatait, és a Kensington-palota csak akkor fog újabb információkat közölni, hogy ha valami fontos változás történik"

- írta közleményében a palota, miután álhírek kezdtek terjedni a hercegné állapotára vonatkozóan.

Megszólalt a palota, hivatalos közleményt adtak ki Katalin hercegné állapotáról

Megszólalt a palota, hivatalos közleményt adtak ki Katalin hercegné állapotáról

York hercegné képviselője pedig egy január 21-én kiadott közleményében elmondta, hogy Sarah Fergusont nemrégiben rosszindulatú melanomával, a bőrrák egyik agresszív formájával diagnosztizálták.

Gyászol a család

Ha mindez nem lenne így is sok, a családnak még meg kell birkóznia a gyásszal is, miután február végén holtan találtak rá a 45 éves Thomas Kingstonra. A néhai Erzsébet királynő unokatestvére, Mihály kenti herceg lánya, Lady Gabriella Windsor még 2019-ben ment feleségül Thomas Kingstonhoz, akinek halálát a halottkém jelentése alapján a fejét ért trauma okozta, a férfi öngyilkos lett.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője