Egyszerre volt édes és kínos Katalin hercegné és Vilmos herceg első találkozása

2022.augusztus.20.

Most őszintén: te hogyan reagálnál, ha egy herceggel (akiből nem mellesleg egy nap király lesz) ugyanarra az egyetemre járnátok, és bemutatnánk titeket egymásnak? Nyilván elképesztően zavarban lennél, és nem volt ez máshogy Katalin hercegnével sem, amikor először találkozott Vilmos herceggel.

Katalin hercegné és Vilmos herceg már tizenegy éve házasok
Katalin hercegné és Vilmos herceg már tizenegy éve házasok
Fotó: Getty Images /Max Mumby/Indigo

Idén márciusban ünnepelték tizenegyedik házassági évfordulójukat, pedig mintha tegnap jelentették volna be, hogy jegyben jártak. Ebben az ominózus páros interjúban idézték fel megismerkedésük első pillanatát is, ami pont úgy sikerült, mint bármelyik romkomban. Katalin hercegné egészen konkrétan elvörösödött, és alig mert megszólalni a herceg társaságában, amitől természetesen Vilmos is nagyon elbátortalanodott.

Mindketten a St. Andrews Egyetemre jártak, de a megismerkedésükre csak később került sor, mivel mindketten kihagyták a gólyahetet. „Nos, valójában elvörösödött az arcom, amikor megismertelek” – meséli Katalin hercegné az interjúban. A két fiatal – miután túljutottak a kezdeti zavaron – viszonylag gyorsan nagyon jó barátok lettek, majd rövidesen egymásba is szerettek. Ez az erős szövetség egyébként később sem múlt el köztük, és bár pont Katalin hercegné volt az, aki nagyobb zavarban volt a megismerkedésük pillanatában, egy testbeszédszakértő felhívta rá a figyelmet, hogy Katalinnak hatalmas szerepe volt abban, hogy Vilmos legyőzze a nagyfokú szorongását.

Imádjuk Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos beceneveit

Jön az újabb szint

A páros életében hamarosan új fejezet kezdődik: úgy érzik, London túlságosan is zajos és mozgalmas számukra, ezért maguk mögött hagyják a Kensington-palotában található londoni lakásukat, hogy vidékre, egészen pontosan a Windsorban található Adelaide Cottage-ba költözzenek hatalmas, négy hálószobás új otthonukba. Így közelebb élnek majd Erzsébet királynőhöz, Katalin hercegné szüleihez és húgához, Pippa Middletonhoz is. És ami legalább ennyire fontos, végre gyerekei, György herceg, Sarolta hercegnő és a kis Lajos herceg is jóval nagyobb szabadságot kaphatnak így.

Káprázatos ruhák, amelyekkel Katalin hercegné beírta magát a divattörténetbe

Forrás: womanandhome.com

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói