Kis híján ezt a nevet kapta Kylie Jenner, és őszintén sajnáljuk, hogy nem így történt

A rajongók nincsenek érte oda, de szerintünk tökéletesen fémjelezné azt, amit a Kardashian-Jenner család szimbolizál: a hatalmat, a befolyást. Ráadásul uniszex, és klasszisokkal pimaszabb, mint a Kylie Jenner.

Kylie Jenner majdnem a Kennedy Jenner nevet kapta szüleitől
Kylie Jenner majdnem a Kennedy Jenner nevet kapta szüleitől
Fotó: Getty Images /Theo Wargo

Kevés olyan család van, ahol szinte kivétel nélkül minden egyes tag befutott - csendben jegyezzük meg, hogy mindezt különösebb tudás vagy tehetség nélkül. Pedig a Kardashian-Jenner klán kizárólag arra építette karrierjét, amihez a legjobban ért: a figyelem megragadására. Ehhez kétségtelenül szükségük volt Kris Jennerre, aki a család marketingeseként momagerként egyengette lányai pályafutását.

Kim Kardashian mellett egyértelműen Kylie Jenner az, aki viszonylag fiatalon szerzett hírnevet, és érdekesség, hogy évek óta ő az, aki a legtöbb követővel büszkélkedhet Instagramon a családból, hála ikonikus ajkainak és szépségbirodalmának, ami anyagilag is a csillagok közé repítette őt. De mi van, ha azt mondjuk, mindössze egy hajszálon múlott, hogy Kylie Jenner Kylie Jenner legyen?

A szépségmogul egy Tiktok videóban árulta el, hogy szülei, Kris Jenner és Caitlyn Jenner majdnem Keneddy Jennernek nevezték el. Ami elsőre meghökkentően hathat, de ha jobban belegondolsz, van abban valami rebellis, ha valakit az Amerikai Egyesült Államok 35. elnöke után neveznek el. A név egyébként ír és skót eredetű, ami mára nagyon népszerű uniszex opció egész Amerikában. Ami a rajongókat illeti, tökéletesen elégedettek a Kylie Jennerrel, volt viszont, aki megjegyezte, milyen jól mutat egymás mellett a Kendall és a Kennedy.

Íme Kylie Jenner milliókat érő születésnapi ajándékai

Több mint név: énmárka

És ha valaki, Kylie Jenner pontosan tudja, milyen fontos szerepe van egy névnek, hiszen ő volt az, aki, miután bejelentette második gyermekének nevét, azzal a lendülettel meg is gondolta magát. „A babánk többé nem Wolf. Egyszerűen úgy éreztük, hogy ez nem ő.” – indokolta döntését idén márciusban. És nem ő volt az egyetlen híresség, aki meggondolta magát: Amy Schumer kisfia 11 hónapos volt, amikor a színésznő beismerte, nagy hibát követett el, amikor Gene Attel Fishernek nevezte el a gyerekét, miután az úgy hangzik, mint az angol genital fissure, meglehetősen intim kifejezés - így lett belőle később a jóval hétköznapibb Gene David.

10 elképesztő fotó Kylie Jennerről a hírnév és a plasztikai műtétek előtti időkből

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói