Lajos herceg ismét ellopta a show-t a királyi család karácsonyán

Semmi extra, csak Lajos herceg pont úgy viselkedett egy alapvetően felnőtteknek szóló ünnepségen, mint bármelyik 4 éves, aki már nagyon haladna a dolgára. Történetesen karácsonyozni egy jót szüleivel és testvéreivel.

Lajos herceg nem fél nyíltan vállalni az érzéseit - tanulhatnánk tőle
Lajos herceg nem fél nyíltan vállalni az érzéseit - tanulhatnánk tőle
Fotó: Getty Images/WPA Pool

Az idei év meglehetősen mozgalmas volt az angol királyi család számára: voltak kerek évfordulók, szomorú tragédiák, de a nagy, történelmi jelentőségű pillanatok mellett sem ér ám megfeledkezni arról, hogy az utánpótlás folyamatosan nő a háttérben, és egyre több nyilvános eseményen jelenik meg. György herceg például életében először csatlakozott a wimbledoni tenisztornára szüleihez, Katalin hercegnéhez és Vilmos herceghez, Sarolta hercegnő – sajnos Erzsébet királynő temetésén – apró felnőttként jelent meg kalapban és nagyon beszédes ékszerrel a ruháján, míg nyáron eljött a kis Lajos herceg ideje is: rommá trollkodta az uralkodó platinajubileumi ünnepségét.

Úgy tűnik, Lajos herceg még mindig nem szívbajos, ha arról van szó, nyíltan fel kell vállalnia érzéseit az adott esemény kapcsán: történetesen, hogy halálra unja magát. Legutóbb például azt, amikor édesanyja, Katalin hercegné szeretett volna kicsit beszélgetni a helyiekkel a Szent Mária Magdolna templom előtt. Idén ugyanis ő is csatlakozott a királyi család hagyományos karácsonyi istentiszteletéhez (tavaly a koronavírus-járvány miatt erre nem volt lehetőség, biztonsági okok miatt a séta és a szokásos beszélgetés elmaradt). A kis herceg olyannyira pörgette volna az eseményeket, hogy belekapaszkodott Katalin hercegné karjába, és úgy próbálta meg elrángatni a walesi hercegnét a tömeg elől.

Lajos herceg láthatóan unta a hagyományos karácsonyi sétát
Fotó: Getty Images/Samir Hussein
Nem, Lajos herceg mosolya nem volt túl őszinte
Fotó: Getty Images/UK Press Pool

Lajos herceg: „Nagyi most már legalább dédnagyapával van”

De nem ő volt az egyetlen apróság a királyi családból, aki csatlakozott a hagyományos sétához: Beatrix hercegnő például mostohafiával, Christoper Woolffal és férjével, Edoardo Mapelli Mozzival jelent meg – kislányuk, az 1 éves Sienna természetesen ebben az időben otthon lazult, ahogy a szintén 1 éves August baba is, aki testvére, Eugénia hercegnő gyermeke. Míg Zara és Mike Tindall lányaik társaságában, Miával és Lenával közösen igyekeztek a karácsonyi misére.

Még több édes apróság a királyi családból:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói