Kiakadtak a rajongók Mariah Carey hálaadási fellépésén

Mariah Carey november 24-i hálaadási fellépése egyáltalán nem bűvölte el a közönséget. Az énekesnő esernyővel a kezében állt és míg körülötte mindenki önfeledten táncolt, ő végig mozdulatlanul állva énekelt – ráadásul playbackről.

mariah-carey-glamour-png
Mariah Carey hét év után újra színpadra állt, de nem nagyon erőltette meg magát
Fotó: Getty Images /NBC

Mariah Carey az elmúlt években több esetben is kínossá tette fellépéseit, mégis – megszakításokkal ugyan, de – töretlenül folytatja énekesi karrierjét. Hét év után újra színpadra állt a Macy’s Thanksgiving Day Parade-on és bár úgy tűnik, hogy személy szerint ő nagyon élvezte az előadást, a nézők nem annyira.

Mintha a színpadhoz szögezték volna

Többen a playback miatt voltak kiakadva, míg mások azért, mert Mariah egy tapodtat sem mozdult a színpadon. Tekintve, hogy mennyire pörgős és vidám a karácsonyi slágere, felmerül a kérdés, hogy vajon hogy bírta ki, hogy ne perdüljön ő is táncra? Persze lehetséges, hogy komoly indoka volt rá, de a rajongókat ez nem igazán érdekelte.

Kevés munka sok pénzért

A karácsony királynőéről Ian Hest újságíró így viccelődött a Twitteren: „Mariah Carey milliókat keres azért, hogy csak álljon kezében az esernyőjével és ne csináljon semmit – és őszintén, nem is vagyok dühös. Őrülten tisztelem.” Nick Russo Twitter felhasználó szintén humorosan megjegyezte: „Imádom azt a hatalmas energiabefektetést, amit Mariah Carey beletesz az előadásába. Erre legalább mindig számíthatunk”.

Mariah Carey azért kap fizetést, hogy csak ott áll a hálaadási rendezvényen és még csak meg sem próbál úgy tenni, mintha élőben énekelne – igazi királynői viselkedés.” – írta egy másik személy. „Mariah Carey egy dal előadásáért többet keresett, mint én az egész pályafutásom alatt” – háborodott fel egy másik kommentelő.

Meghan Markle és Mariah Carey megtárgyalták, mit is jelent valójában dívának lenni

Nincs karácsony nélküle

Egy szó, mint száz, a legendás karácsonyi dalt az idei szezonban is rongyosra fogjuk hallgatni, hiszen nincs karácsony az All I Want for Christmas nélkül. Mariah pedig reméljük, hogy ez idő alatt fel tudja frissíteni az emlékezetét a dal szövegét illetően. Mi mindenesetre még mindig ugyanúgy szeretjük!

Kerülj képbe a legfrissebb sztárhírekkel:

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói