Ők a GLAMOUR Women of the Year 2022 nyertesei - Tóth Andi, Tenki Réka is díjat nyert

2022.március.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A GLAMOUR Women of the Year 2022-ben természetesen igencsak más volt, mint korábban, aminek több oka is. A díjátadó átköltözött a pesti oldalra, és ezúttal a Marriott Hotel volt a gyönyörű helyszín. A szokásos pink szőnyeg helyett ezúttal zöld szőnyeg várta a vendégeket, akiktől azt kértük, hogy a fenntarthatóság jegyében régebbi, korábban már viselt, kedvenc darabjukban érkezzenek.

A GLAMOUR Women of the Year 2022 díjazottjai
A GLAMOUR Women of the Year 2022 díjazottjai
Fotó: Czabán Máté

Természetesen a háború árnyékában egy perc csenddel kezdődött ezúttal a díjátadó emlékezve az áldozatokra, illetve együttérezve azokkal, akiknek el kellett hagyniuk az otthonaikat. Ebben a helyzetben is kiemelten fontos azonban a nők helyzete, és valójában erről is szól mindig a GLAMOUR Women of the Year gála, hogy láthatóvá tegyük a női teljesítményeket, láthatóvá tegyük a nőket, érkezzenek akármilyen helyzetből, kulturális, szociális környezetből. A díjátadó egy kiemelt pillanat, ahol a GLAMOUR olvasói a számukra leginkább inspiráló nőket díjazzák hat kategóriában. Idén nem kevesebb, mint 570 ezer szavazat döntött a Women of the Year-díjakról.

A gálán Maróy Krisztina, a GLAMOUR magazin főszerkesztője beszélt arról, hogy nőként milyen megkülönböztetés, hátrány érte az élete során, hogy milyen sokszor tapasztalta, hogy nőként tárgyiasítják a testét. A főszerkesztő ezzel a beszéddel vezette fel az egyetlen díjat, amit nem az olvasók, hanem a szerkesztőség ad át. Idén az Emma Egyesület vehette át Az év hősnője díjat. Az egyesület elnöke, Fazakas Pálma felhívta a színpadra a munkatársait, majd beszédében kifejtette, hogy pontosan mit is jelent a szülészeti erőszak, ami ellen küzd az Emma Egyesület. Az Emma olyan tér kíván lenni, ahol az anyák biztonságos, támogató környezetben oszthatják meg egymással a tapasztalataikat, beszélhetnek a traumáikról, nehézségeikről. "A cselekvés adja az erőt, hogy elviseljük a nehézségeket akár erőszakról, akár éppen a háborúról van szó" - mondta beszédében.

Bánjatok egymással úgy, ahogy szeretnétek, hogy a társadalom bánjon veletek.

- üzente az egyesület elnöke.

Az év hősnői: EMMA Egyesület

Az év divattervezője díját Varga Viktória nyerte, aki a RedLemon tulajdonosától, Hajagos Ritától vette át a GLAMOUR olvasóinak elismerését. "Úgy érzem, rátaláltam az utamra" - mondta Varga Viki a díj átvételekor. A divattervező kifejtette, hogy egyik fontos missziója, hogy egyre színesebb legyen a magyar utcakép, és a nők merjenek színeket viselni.

Az év énekesnője Tóth Andi lett, a GLAMOUR Women of the Year díját a C&A marketing menedzserétől, Mihalik Andreától vehette át. Az énekesnő Snoop Dogg stílusában önmagának is megköszönte a díjat, kiemelte, hogy bár képes mindig padlóra kerülni, de mindig fel is tud állni onnan.

Az év vállalkozója díját Rácz Judit, a Skinsmart és a Geek & Gorgeous szépségápolási márkák alapítója vehette át.

Az év közösségimédia-sztárja kategória jelöltjeinek már a bemutatását is nagy ováció fogadta, így nehéz lett volna megtippelni, hogy végül ki kapja a díjat. Végül Sápi Vivien - aki az éppen aktuális GLAMOUR magazin címlaplánya - vehette át a Synlab kereskedelmi és marketing igazgatójától.

Először nem a világot kell megváltoztatni, hanem neked kell lenni a változásnak, légy olyan, amilyennek a világot szeretnéd látni.

- közvetítette Ghandi üzenetét Sápi Vivi beszédében.

Az év lakberendezője díját Csupor Anna vehette át Szigethi Zoltántól. A díjátadó után Lékai-Kiss Ramóna, az est háziasszonya mesélte el, hogy hogyan készült a mai estére, hogy ne kapjon kritikákat, és erről jutott eszébe, hogy véleménye szerint a nők egymással a legkritikusabbak, és ezen kellene első sorban változtatni, sokkal empatikusabbak kell lennie a nőknek egymással, össze kell kapaszkodniuk, hogy együtt változtassák meg a világot.

Az év színésznője díját Tenki Réka vehette át a Rossmann social media koordinátorától. A színésznő elmesélte a fantasztikus ruhaválasztásának történetét, és megköszönte a közönségnek, hogy visszatértek a színházba, és támogatják a színészek munkáját.

Köszönjük a szavazatokat és gratulálunk a nyerteseknek!

Még egyszer sorban a GLAMOUR Women of the Year 2022 díjazottjai:


Galéria

Bezárás
2022.03.23.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

A párod exével álmodsz? Ezt üzeni a tudatalattid

A párod exével álmodsz? Ezt üzeni a tudatalattid

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Legyél csinos hideg időben is - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

Legyél csinos hideg időben is - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

PR

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)