Ők a legbefolyásosabbak a Time szerint

2015.április.17.

Megérkezett a Time magazin éves 100-as listája, amin a világ legbefolyásosabb emberei szerepelnek. Ahogy minden évben, most is rengeteg izgalmas név került a sorba, és a politikától kezdve a médián át egészen a művészetig, minden területet átölel.

A Top 10-ben, azaz a Titánok között négy szupernő kapott helyet: a harmadik helyezett Mellody Hobson lett, aki olyan cégek vezetőbizottságának tagja, mint a Starbucks, az Estée Lauder vagy a DreamWorks. Az ötödik helyen az önerőből milliárdossá lett egészségügyi vállalkozó, Elizabeth Holmes szerepel, a YouTube vezető igazgatója, a 8. helyezést magáénak tudható Susan Wojcicki következik, illetve rögtön utána az ICICI Bank elnöke, Chanda Kochhar. Nos, ha valakikre fel lehet nézni, hát ezekre a hölgyekre biztosan.

A lista természetesen nemcsak vállalati igazgatókban merül ki, a 13. helyen máris ott van Kim Kardashian, akinek a hihetetlen befolyásosságát senki sem vonhatja kétségbe. Nem véletlen, hogy férje, Kanye West vezeti a Time 100-as listáját, csak úgy mellékesen.

Itt megnézheted Kanye rövid interjúját:

A 26. helyen Emma Watson is felbukkan, majd Reese Witherspoon hárommal utána, de a lista még olyan nagy hollywoodi neveket is rejt, mint Julianne Moore, Bradley Cooper vagy Chris Pratt. Divattervezőkből sincs hiány, a művészek között Alexander Wang, az ikonok között pedig Diane von Fürstenberg szerepel. Ez utóbbi a kategóriában kapott helyet Taylor Swift, sőt Ferenc pápa is.

A legérdekesebb természetesen a vezetők listája, ahol az olyan várható politikus nevek mellett, mint Barack Obama, Hillary Clinton vagy Angela Merkel, felbukkannak igencsak vegyes érzelmeket kiváltó vezérek is, például Vladimir Putin és Kim Jong Un.

A teljes lista itt található.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói