Édes babafotóval jelentette be Paris Hilton, hogy megszületett első gyermeke

Paris Hilton és férje majd kicsattannak a boldogságtól, hiszen nemrég üdvözölhették első gyermeküket.

Paris Hilton és Carter Reum álomszerű esküvőn keltek egybe
Paris Hilton és Carter Reum álomszerű esküvőn keltek egybe 2021-ben
Fotó: Todd Williamson/Peacock/NBCU/Getty Images

Paris Hilton és Carter Reum 2021 novemberében házasodtak össze egy mesébe illő háromnapos luxusesküvő keretei között, az örökösnő elmondása szerint pedig a kezdetektől fogva a terveik között volt a gyerekvállalás. Paris Hilton kedden az Instagram oldalán egy elbűvölő fotóval jelentette be a kicsi érkezését, a nevét azonban még nem árulta el: „Már most elmondhatatlanul szeretve vagy” – olvasható a képaláírásban.

Mindig is anya akart lenni

Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek és nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy közösen alapíthatunk családot és a szívünk felrobban a kisfiunk iránt érzett szeretettől” – nyilatkozta a 41 éves üzletasszony a People magazinnak.

Paris Hilton elmondása szerint férjével szerették volna egy párként élvezni a házasság első évét és mindig úgy tervezték, hogy 2023-ban alapítanak családot. Kisfiukat béranya hordta ki, és az örökösnőnek még rengeteg lefagyasztott petesejtje vár az IVF-kezelésre (in vitro fertilizáció, vagyis mesterséges megtermékenyítés), a házaspár ugyanis legalább három vagy négy gyermeket szeretne.

Kylie Jenner sokkoló nevet választott kisfiának

Carter Reum 41 éves író, vállalkozó és kockázati tőkebefektető, akinek 2011-ben Laura Bellizzivel közösen már született egy lánya. Reum régóta volt a Hilton-család közeli barátja, mielőtt Paris Hiltonnal 2021 februárjában eljegyezték egymást: „Szeretek házas lenni. Egyszerűen úgy érzem, hogy végre megtaláltam a tökéletes páromat és annyira biztonságban érzem magam” – nyilatkozta férjéről az örökösnő.

Képbe hozunk a sztárvilág híreivel:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói