Elolvadunk, Beyoncé 11 éves lányával énekel a színpadon

Beyoncé utoljára 2018-ban adott koncertet a Global Citizen fesztiválon. Akkor férjével, JAY-Z-vel állt színpadra, most pedig négy év kihagyás után végre visszatért és nem is akármilyen show-val! Az est fénypontja pedig egyértelműen a lányával előadott duett volt.

A királynő visszatért!
A királynő visszatért!
Fotó: Mason Poole/Parkwood Media/Getty Images

A dubaji Atlantis The Royal Resortban megrendezett koncert a rajongók beszámolói szerint valami frenetikusra sikeredett! Lélegzetelállító látványvilág, pazar ruhaköltemények és a jól ismert világslágerek kápráztatták el a közönséget. Beyoncé egy olyan zenei legenda, akiért nem csak utánozhatatlan hanga és elképesztő szépsége miatt rajongunk (nem mellesleg megjegyeznénk, hogy 41 éves és még mindig 25-nek néz ki), hanem mert a személyisége is elbűvölő. 11 éves lánya, Blu Ivy Carter pedig egyértelmű, hogy a Beyoncé-jelenség méltó örököse.

Hatalmas sztárparádé volt

Beyoncé a zenei palettán megjelenő legikonikusabb slágereit adta elő, mint amilyen a Crazy in Love, a Beautiful Liar vagy a Naughty Girl, de újabb dalokkal is előrukkolt. A show egy pontján az énekesnőhöz csatlakozott a színpadon lánya, Blue Ivy Carter, hogy előadják a Brown Skin Girl című duettjüket. A koncerten a sztárvilág legjava megjelent, köztük Kendall Jenner, Nia Long és Rebel Wilson, valamint Chlöe Bailey és Halle Bailey.

Szó szerint bearanyozta az estét

Beyoncé káprázatos szettekben tündökölt fellépése során. A show-t egy marabu tollakból álló, angyalszerű szárnyakkal kiegészített sárga Atelier Zuhra ruhában nyitotta, ezt viselte egyébként a lányával előadott duett alatt is. Ble Ivy pedig egy piros flitteres darabban mutatta meg sugárzó szépségét. Fellépése előtt Beyoncé az Atlantis The Royal Resort vörös szőnyegén pózolt egy aranyló színekben játszó, merész kivágású istennőruhában. „A király üdvözli a királynőt" – tették közzé az idén megnyitott üdülőhely hivatalos Instagram oldalán.

Nem Beyoncé az egyetlen, aki már lányával közösen adott elő: Mariah Carrey, Pink és Jennifer Lopez is örömmel énekel együtt mini-énjével.

Ha még további friss sztárhírekre éhezel:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói