Katalin hercegné a legstílusosabban vágott vissza Harry hercegnek

Amíg Harry herceg azzal van elfoglalva, hogyan vezesse le frusztrációját a teljes királyi családon, addig Katalin hercegné köszöni, sokkal elegánsabb ennél. Ha szóra nem is méltatja a dolgot, ruhája és ékszerei szintjén most is kifejezésre juttatta az álláspontját.

Katalin hercegné nyakláncán keresztül üzente meg, kizárólag saját életére és a céljaira koncentrál
Katalin hercegné nyakláncán keresztül üzente meg, kizárólag saját életére és a céljaira koncentrál
Fotó: Getty Images/WPA Pool

Meglehetősen mozgalmas időszakon vagyunk túl – decemberben két etapban landolt a Netflixen Harry herceg és Meghan Markle dokusorozata, melynek célja az volt, hogy ne csak a brit bulvársajtó szemszögén keresztül ismerje meg a világ a történetüket - megismerkedésüket, mindennapjaikat a királyi család aktív tagjaiként, majd meglehetősen hangos kiválásukat -, hanem az ő nézőpontjukból is. Januárban pedig megjelent Harry herceg Tartalék című könyve, és vele együtt egy sor interjú, ami újabb gyomrosokat tartogatott az alapból jobb napokat is látott monarchia számára. Többek között kiderült, hogy Harry herceg ominózus náci jelmezére Katalin hercegné és Vilmos herceg bólintott rá még 2005-ben, miszerint nyugodtan felveheti a tematikus bulira. (Az ügyből nyilvánvalóan hatalmas botrány lett, amit ha akkor nem is, a herceg most bátyjára és annak feleségére kent.)

Mindeközben Katalin hercegné

Mivel a királyi család nem reagálhat, nem üzengethet, pláne nem a sajtón keresztül, ezért mindig is fontos stratégiai jelentőséggel bírtak az általuk kiválasztott ruhadarabok színei, valamint az ékszereik által hordozott üzenetek. Katalin hercegné a legnagyobb médiaháború közepette például úgy döntött, kizárólag előre néz, a harmóniára és a céljaira összpontosít, amit Daniella Draper londoni tervező csodaszép, kifinomult nyakláncával üzent meg a tőle megszokott módon.

Katalin hercegné nyaklánca különleges üzenetet hordoz
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Tervezője szerint a borostyán színben tündöklő medál sikert hoz, segít az álmok megvalósításában és a manifesztációban, viselőjének életében pedig pozitív történéseket segít élőidézni. De nem ez az első alkalom, amikor Katalin a márka beszédes darabját viseli. 2021 májusában egy G, C és L betűs nyakláncot viselt, ami gyermekei keresztnevére (George, Charlotte, Louis) utal.

Tanulság? Mosolyogj, igazítsd meg a koronát, és ne hagyd, hogy elvonják a figyelmed, az időd és az energiád az igazán fontos dolgokról.

Merülj el a csodás divatpillanatokban:

Ez is érdekelhet

Pedro Pascal elfelejtette, hogy megkapta a The Last of Us szerepét, és az ok zseniális

Pedro Pascal elfelejtette, hogy megkapta a The Last of Us szerepét, és az ok zseniális

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói