Remek lista a milánói divathétről

2014.március.4.

Az őszi-téli szezon divatheteinek milánói megállójánál magyar vonatkozásban ezúttal nem a mennyiségen volt a hangsúly, inkább feltörekvő tehetségeink bemutatkozásán. Tizenhárom modellünk összesen huszonnégy helyen mutatta meg magát a divatvilág krémjének.

Bár Axente Vanessa (Attractive) igen komolyan veszi érettségire való felkészülését, egy napra kiugrott tételeit félretéve az olasz divatvárosba. Eddigi sikereinek köszönhetően kizárólag a legnevesebb divatházak kifutóján megy végig, így egy nap alatt visszarepített minket a Guccival a hatvanas évekbe, és újra láthattuk a nagy sikerű, Karl Lagerfeld által megálmodott szőrme kiegészítők közt.

Biztos kézzel írhatom le, hogy Gáll Franciska (Icon), akire még mindig tudtok szavazni a WOTY legjobb modellje kategóriában, okozta és okozza ebben a szezonban a legnagyobb meglepetéseket és sikerélményt. Calvin Klein és Jill Stuart New York-i showját Milánóban az előbbi Jeans vonalának (melynek szintén Vanessa a kampányarca ) prezentációjával, majd a Raf Simons után egyelőre vezető tervező nélkül maradt Jil Sanderrel folytatta. Szerepelt rövid, fekete parókában az Al Momentóra keresztelt Emporio Armani kollekció soraiban és a Just Cavalli legfeltűnőbb, aranyrojtos kabátjában is. Lenyűgöző lista!

Kattints ide, és betekinthetsz a kulisszák mögé:

A GLAMOUR márciusi divatanyagában pózoló Boldov Esztert (VM), aki egyébként modellkedés mellett az egyre sikeresebb Philosophy Magazine főszerkesztője, Anna dello Russo figyelte kedvelt márkájának, az Au Jour le Journak első sorából. A szintén WOTY jelölt Nagy Andyval (Visage) együtt mutatták be az ausztrál Christopher Esber által, a Nemzetközi Woolmark díjra alkotott ruhadarabokat, ahol olyan zsűritagok tekintete szegeződött lépéseikre, mint Franca Sozzani, az olasz Vogue főszerkesztője, Frida Giannini, a Gucci vezető tervezője, Alexa Chung, valamint a Style.com, a Saks Fifth Avenue és a The Sunday Times szakemberei.

Eszter a szintén Visage-os Horváth Kittivel is volt egy színpadon, méghozzá Peuterey Aiguille Noire prezentációján. Kezdőként a közönség életében először csodálhatta meg Antonio Marras leánymárkájának, majd Andrea Incontri és Luisa Beccaria bemutatásakor. Az utóbbi kettő közül az elsőn Mihalik Enikőt is láthattuk karrierrje első szakaszában, a másodikon pedig Adamik Lucát és Kondás Katát már együtt is!

Milánóban régóta tevékenykedő magyar modelljeink, Szénási Edina (OMG) és Molnár Csilla szintén együtt vettek részt Brunello Cucinelli maszkulin prezentációján, de Csillát a tavaszi szezon után újra láthattuk a Roccobarocco színeiben is.

A WOTY legjobb modellje kategóriában induló Kondás Katát (VM) két show erejéig láthattuk: Krizia sötét hangulatú, tökéletesen szabott kabátjaiban és annak a Hogan márkának a prezentációján, mellyel korábban már Katie Grand, a LOVE magazin főszerkesztője és egyben a világ legbefolyásosabb stylistja is kollaborált.

Végül essen szó azokról, akik először dobták be magukat a Milan Fashion Week mélyvízébe! Hornyák Boglárka VM-es csapattársával, Bartos Viviennel teljesített Elisabette Franchi, majd a tökéletes kiegészítőkkel ellátott Aigner és a merész diáklányos BeeQueen by Chicca Lualdi kifutóján. A tavalyi Valentine Supermodel verseny másik Boglárkáját már megismerhettük a párizsi haute couture héten. Sáfrán Bogi Dior és Valentino nevével robbant be. Milánóban a hét legkedveltebb sminkjében csodálhattuk meg Antonio Marras modelljei közt, Franzi Mueller és Hollie-May Saker mellett. Szécsi Tímea (Icon) nemrégiben vált meg hosszú göndör fürtjeitől, az új fazonnal pedig tökéletesen illett az Imperfect vagány stílusához. Esti Laura (Visage) Maurizio Pecoraro rojtjait prezentálta, de kezdőként sem pihent Milánói tartózkodása alatt: Versace fittingjén helyettesítette Giorgia May Jaggert!

Gyönyörű magyar lányaink mindenhol ott voltak és vannak is!

Kattints a galériára, ahol megtalálod a lányok kifutós képeit:

Remek lista a milánói divathétről A magyar lányok igencsak kitettek magukárt az olasz divatvárosban is.

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell