Rihanna szexi fehérnemű kampánya azt üzeni, hogy szeresd önmagad

Ki mondta, hogy nem vehetünk magunknak virágot vagy éppen szexi fehérneműt? Rihanna vadító Valentin-napi kampánya azt üzeni, hogy merjük szeretni önmagunkat.

Rihanna ellopta a show-t az idei Golden Globe-díjátadón
Rihanna ellopta a show-t az idei Golden Globe-díjátadón
Fotó: Christopher Polk/NBC/Getty Images

Tavaly májusban született meg Rihanna első gyermeke A$AP Rockyval, a kisfiút nemrég egy édes TikTok videóban mutatta meg először a nagyvilágnak. Azóta a barbadosi énekesnő hivatalosan is visszatért, és fényesebben ragyog, mint valaha.

Rihanna azonban nemcsak az énekléshez tért vissza, üzletasszonyként továbbra is ezerrel dolgozik Savage X Fenty nevű fehérnemű márkáján és Fenty Beauty nevű szépségápolási márkáján, amelyeknek működtetése két éve meghozták számára a milliárdosi státuszt.

Lepd meg magad egy szexi szettel

Rihanna előszeretettel szerepel személyesen saját márkáinak kampányaiban, így történt ez a Savage X Fenty Valentin-napi fehérnemű kollekciójának esetében is. Az Instagramon közzétett kampányvideóban a popdíva egy áttetsző, fekete csipkés bodyban látható, miközben vörös üvegszívek törnek össze körülötte. Az üzenet pedig egyértelmű: akár párkapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy, esetleg épp most törték össze a szíved – élvezd bátran a szexi fehérneműidet.

Hogyan vált Rihanna minden idők leggazdagabb énekesnőjévé?

Rihanna a Super Bowl-on? Ikonikus.

A Savage X Fenty nemrég egy exkluzív kollekcióval rukkolt elő Rihanna 2023-as Super Bowl fellépésének alkalmából. A rajongók álma már azzal is valóra vált, hogy annyi év után újra színpadon láthatják az énekesnőt, a merch azonban tovább fokozta az izgalmakat, hiszen egyfajta egyenruhaként is szolgálhat számukra a legendás napon.

Meríts a sztárok magabiztosságából:

Ez is érdekelhet

Tóth Andi tisztázta Marics Petivel való szakítását

Tóth Andi tisztázta Marics Petivel való szakítását

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói