GLAMOUR-napok: 8 ellenállhatatlan darab, ami nem hiányozhat a budoárodból

2015.április.6.

Készülnek már azok a GLAMOUR-napos shoppinglisták? Kiválasztottátok a kedvenc kuponokat? Akkor biztosan tudjátok, hogy a GLAMOUR-napokon nemcsak cipőt és ruhát lehet vásárolni, hanem a rengeteg kupon között számos nagyon hasznosat is találtok.

Érdemes átböngészni a különböző szolgáltatásokra kedvezményt nyújtó kuponokat is, mert a GLAMOUR-napokon a vásárlás mellett relaxálni és feltöltődni is tudtok. Térjetek be a Starbucks kávézóiba, a Pizza Hut, a McDonald's vagy a KFC éttermeibe, és nyerjétek vissza az energiátokat a következő shoppingtúrához. Jó lenne kicsit rendbe szedni a lakást? Akkor ugorjatok ki valamelyik Praktiker üzletbe, és vegyétek meg a felújításhoz szükséges dolgokat. Szépülni is lehet, de nemcsak a számos kedvezményes kozmetikummal vagy a drogériákban felhasználható kuponok segítségével, hanem az orvosi klinikák is igencsak kecsegtető, fiatalító ajánlattal várnak április 9-10-11 között.

Most pedig összegyűjtöttük a legszexibb, a legkényelmesebb és a legcukibb fehérneműket, amiket semmiképpen se hagyj ki a vásárlásból.

Kattints a galériára:

GLAMOUR-napok: 8 ellenállhatatlan darab, ami nem hiányozhat a budoárodból Használd az április számban található kuponokat és vásárolj olcsóbban április 9-10-11. között.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói