18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

7 érzéki mozdulat, amitől bármelyik férfi beindul

És persze nő, mert viszonozni kötelező! Húzd meg a haját, játssz el a lábujjaival, vess be egy darab műszőrmét! Kísérleteztél már ezekkel az előjátékot gazdagító és elmélyítő érzéki masszázs során? Polilili tippjei segíthetnek, hogy felejthetetlen élményeket szerezhess a párodnak!

Az érzéki masszázs lényege, hogy nem a behatolásos szex a célja, hanem az, hogy a pillanatban érezzétek jól magatokat
Az érzéki masszázs lényege, hogy nem a behatolásos szex a célja, hanem az, hogy a pillanatban érezzétek jól magatokat
Fotó: Profimedia

Korábban már írtam az érzéki masszázs fontosságáról. Most következzenek egészen konkrét tippek, amivel a valaha volt legfantasztikusabb partnerévé válhatsz a párodnak! Ilyen kényeztetés után igazán hálás lesz neked, és valószínűleg még jobban fogja értékelni azt a csodát, aki te vagy!

[object Object]

Hogyan láss neki, milyen fogásokat és trükköket érdemes bevetned, hogy igazán elvarázsold a párod, és még jobban felébreszd az érzékeit? Dr. Patti Britton egy komoly szaktekintély a szex kutatása és oktatása területén, volt szerencsém személyesen tanulni tőle szexológiát. Imádtam, ahogy mesélt az érzéki masszázs fontosságáról és módszereiről, és egyből arra gondoltam, nektek is át szeretném adni a tanításait! Fontosnak tartom, hogy a szex ne csak a behatolásról szóljon, hanem azon túl sok-sok fincsi intimitás gazdagítsa a szeretkezéseket, és fantasztikus eszköze lehet ennek az érzéki masszázs. Az alábbiakban Dr. Patti tanításait egészítem ki a saját tapasztalataimmal:

Kezdésként simítsd végig a bőrét hosszan, lassan. Ne siess! Adj időt – hosszabbat, mint gondolnád! Nem hiszem, hogy unni fogja!

 • A vállát, hátát, végtagjait erősebb nyomásokkal is kényeztetheted, ami rendkívül izgató is lehet. Próbáld ki, milyen nyomás hol esik jól neki! Tekinthetsz erre egyfaja felfedezőútként is! 
 • A különböző minőségű és intenzitású érintések váltogatása nem csak az unalmat űzi el, hanem a meglepetés erejével hatva az érzékeket is felébreszti, kiélesíti.
 • Kísérletezhetsz a puha, csókszerű érintésekkel is: mintha végig puszilnád a testét, csak nem szájjal, hanem az ujjaidal. Ez különösen érzéki lehet!
 • Puhán vezesd végig a tenyered a teljes testén!
 • Finoman húzd meg az ujjait, vagy a haját. A hajtövek átmasszírozása csodálatos érzés és segít kikapcsolni az agyalást.
 • Megcsókolhatod vagy szopogathatod a lábujjait is, de vigyázz, ez a terület sokaknál csiklandós. Ha nem jön be neki, ne csináld! Én például sokáig nagyon nem bírtam, most pedig kimondottan imádom, ha a lábfejemet, talpamat, lábujjaimat puszilgatja a párom! De a finom harapdálás még mindig nagyon csiklandoz.
 • Masszírozd át a hátát vagy a hasát! A feszültség kimasszírozása segíthet elengedni a napi gondokat: így könnyebb befogadóbbá válni a szexre, a gyönyörre. Ráadásul én rettentő hálás is szoktam lenni ez után a páromnak, hogy megszabadított a testemben lerakódott rengeteg stressztől, ami után még lelkesebben szeretgetem őt. Érzéki masszázs esetében a hát- és hasmasszázst megpróbálhatod nagyon finoman és extra lassan végezni! 

Hányszor tud elélvezni egy nő egymás után? A válasz szinte ijesztő

Hogyan fordítsd át szexbe az érzéki masszázst?

 1. Használj finom, meleg olajat a masszázshoz. A legegyszerűbb, ha vásárolsz bio kókuszolajat, ami síkosítóként is kiváló. Az olaj kellemesebbé teszi az érintéseket, sokkal érzékibben tudsz siklani a testén, rajzolni azon. Nem csak a test felszíne melegedik majd fel tőle!
 2. Egyértelműen jelezheted a partnered számára, hogy ideje összebújni, ha a masszázs során szokásosan érintett testrészeken túl elkalandozol az intimebb tájak felé is. Ne legyen ez még direkt nemiszerv-érintés, azt tartogasd későbbre, amikor már magasabb az izgalmi szint! Fordíts extra figyelmet az ajkakra, a mellkasra (férfi esetében is!), szeméremdombra és a fenékre. Igazán izgató tud lenni a farpofák széthúzása, vagy összenyomása: ez egyben az intim izmokat és a nemiszervet is átmozgatja, megnyitja.
 3. A lassú, határozott mozdulatok felébreszthetik a tüzet. Ne bizonytalankodj! Élvezd, amit csinálsz!
 4. Vess be eszközöket! Játszótársatok lehet egy darab műszőrme vagy plüss, egy hűvös vagy érdes tárgy, egy kötél, de akár egy derelyevágó is, amit végig futtatsz a másik bőrén. Már itt előkerülhetnek a szexjátékszereitek is, most még „csak” a test felületét izgatva.
 5. Nem csak a kezeidet használhatod a masszázshoz! Érintheted a cicijeiddel, a könyököddel, az ajkaiddal, a hajaddal, a leheleteddel vagy akár a nemi szerveddel is. Egyszer egy lánytól kaptam erotikus masszázst és valami mennyei volt, ahogy hosszasan cirógatta a hátam a hajával. Azt is imádom, amikor a párom a falloszával érinti végig a testem, azzal masszírozza meg a talpam! Fantasztikusan izgatónak szoktam találni!
[object Object]

Ne a szexért csináld!

Amikor valaki azért lát neki a masszázsnak, hogy rávegye a partnerét a szexre, az általában érződik. Ha nem csinálod örömmel, inkább bele se fogj – ez esetben viszont érdemes elgondolkodnod azon is, mennyire szereted az adott kapcsolatod és a partnered. Mi okozza azt, hogy nem élvezed a teste érintését, a gyönyör adását?

A feltételhez kötött masszázs egy játszma, nem gyönyör adás. Ismertem olyan férfit, akinél tudtam, ha a rövid, unott masszázs végén nem kapja meg a behatolás lehetőségét, abból sértődés, hiszti lesz. Éreztem, hogy nem élvezi, amit csinál, csak tudja, hogy én erre vágyom, ezért megpróbálja. Utána pedig elvárja, hogy legyen neki is jó. Természetesen így egyáltalán nem tudtam ellazulni, örömömet lelni az érintésekben. Lelkiismeret furdalásom volt, hogy „ekkora terhet” kell elszenvednie miattam. Igyekeztem mihamarabb felizgulni, hogy megszabadítsam ettől a „tortúrától”, de közben dühös és csalódott is voltam, amiért ennyire nem szereti a testem, nem élvezi, hogy érinthet.

Úgy csináld, hogy te is élvezd!

A mostani párom örömmel játszik el a testemen. Ennek kulcsa az, hogy csak olyan mozdulatokat választ és csak addig csinálja, amíg neki is jól esik. Nem kényszerből masszíroz, hanem alkot és gyönyörködik annak hatásában. Őmellette végre megtanulhattam, hogy a testem egy csoda, egy fantasztikum, és nem csak akkor, ha szétteszem a lábam! Most már tudom, hogy akkor is szerethető vagyok, ha épp nincs hangulatom a behatoláshoz!

„Őszintén? A hokira!" - Férfiak árulták el, mire gondolnak szex előtt, közben és után

Megértettem, hogy mikor megkérem, hogy masszírozzon meg, ő felnőttként dönt arról, meg akarja-e adni ezt, vagy sem. Nem kényszerből teszi, hanem önszántából. Ha nem fejez ki mellé feltételt, hogy „jó, de csak akkor, ha utána lesz szex”, akkor nekem nem is kell mögé képzelnem ezt, azaz lehet szimplán az is, hogy ő ad nekem egy masszázst és én ott, akkor nem viszonzom. Kérek és kapok. Ha ő szeretne kérni valamit, ő is kifejezheti ugyanezt. Nem kell szoronganom amiatt, hogy vajon kielégítettem-e az ő feltételezett vágyait. Természetesen, ha masszázs közben felizgulok és megjön a kedvem a szexhez, akkor az is lehetséges. A lényeg, hogy nem kötelező, hogy így legyen, hanem szabadon hallgathatunk a testünkre, a vágyainkra.

Az érzéki masszázs utójátékot is gazdagíthatja!

A legtöbbeknek kimondottan rosszul tud esni, ha szex után felpattan az ágyból a partnere és nincs meg a megfelelő levezetés, bújás, szeretgetés. Az érzéki masszázs elemeit ebbe is beépíthetitek.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is! Ingyenes webinárjaira itt tudsz jelentkezni.

A jó szex azzal kezdődik, hogy őszintén beszélünk róla:

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói