Környezettudatos és lokálisan készített - Nőktől nőknek sorozat 7.

A nők ünneplése és támogatása nem csak egy napon, nőnapon fontos. A magazinunk tartalmával, az eseményeinkkel, az aktivizmusunkkal mi minden nap a nőkért dolgozunk. Most egy héten keresztül, nőnap alkalmából csak magyar, női vállalkozások által készített termékeket mutatunk nektek.

Március 14.
A By Women GLAMOUR 100 kampánnyal a magyar női vállalkozókat segítjük
Fotó: GLAMOUR

A nemzetközi projektünk, a By Women GLAMOUR 100 behálózza a világot, és nem kevesebbre vállalkozik, minthogy változást érjen el, vállalkozásra inspirálja a nőket világszerte. Tudjuk, hogy az önálló jövedelem az egyenlő bánásmód elérésének egyik eszköze. Támogasd te is a női vállalkozásokat!

By Women GLAMOUR 100

A By Women GLAMOUR 100 a magazinunk világra szóló projektje, amivel folytatjuk a nők támogatását. 2017 óta Magyarországon november 1-e után eddig is csak a nőknek adtunk megbízásokat, ezzel kompenzálva a nők és férfiak fizetése közötti még mindig nagyon jelentős különbséget. A GLAMOUR Summintjainkkal, a GLAMOUR Women of the Year Az év vállalkozója kategóriájával és még megannyi kezdeményezésünkkel folyamatosan felhívjuk a figyelmet a nőkkel kapcsolatos szemléletmód megváltoztatásának szükségességére és a nők figyelmét arra, hogy az öngondoskodás nemcsak a saját, de a gyermekeik jövőjét is meghatározza.

AERON

A 2023-as év büszkesége a divathetek vonatkozásában, hogy sok más, izgalmasabbnál izgalmasabb márka között a koppenhágai divathét első magyar márkájaként az AERON is lehetőséget kapott rá, hogy bemutatkozzon, a fő programban kapott helyet a divatbemutatója, 2023 januárjában már az AERON show nyitotta meg a Koppenhágai divathetet. Az Áron Eszter által alapított márka célja, hogy az iparág egy felelősségteljes vezetőjévé váljon anélkül, hogy kompromisszumot kelljen kötnie a kollekciói minősége kapcsán — ahhoz, hogy ezt megvalósítsák, a legújabb hulladékcsökkentési technológiák és beszerzési gyakorlatot alkalmazzák termékeik kivitelezésekor.

A környezettudatos, lokális gyártás mellett külön figyelmet fordítanak az egyenlő lehetőségek biztosítására, köztük a női közösségek fejlesztésére, az összefogás előremozdítására: az AERON alkalmazottainak 78 százaléka nő és a márka vezetői pozícióinak 90 százalékát is nők töltik be. A társadalmi fenntarthatóság fontos részét képezi fenntarthatósági törekvéseiknek, a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő személyeket alkalmazó gyártókat is támogatják. A Circulose támogatásában nyáron elindult a CPHFW NEWTALENT programja, egy támogatási rendszer a három évnél rövidebb üzleti tevékenységgel rendelkező, feltörekvő skandináv márkák számára. A programban szintén felfedezhető a hazai érdekeltség, ugyanis a Nanushkát és az AERON-t is magába foglaló, magyar székhelyű Vanguards Groupot partnernek, Christopher Morency-t, a csoport márkaigazgatóját pedig mentornak kérték fel.

Az AERON márka mára világszerte ismertté vált
Fotó: GLAMOUR

PHI COSMETICS

Egy igazi, női vállalkozás az övék, melyben hat teljesen különböző nő dolgozik együtt harmóniában, és bizonyítja, hogy a nők igazán támogató, gondoskodó közösségeket tudnak létrehozni, melyek ráadásul üzletileg is sikeresek. Az ökotudatos és természetes kozmetikumokat készítő szépségápolási cég a hagyományokat, a legújabb, innovatív módszereket, a vegyészmérnöki szaktudást, kreativitást és designt ötvözik, és csupa olyan ápoló kozmetikumot kínálnak, melyek az életed részeivé válnak majd, ha egyszer kipróbálod őket.

Strawberry hajápoló olajszérum PHI COSMETICS 8990 ft/101 ml (89 Ft/1 ml)Woodpower krémdezodor PHI COSMETICS 4990 Ft/50 gC2 Maximum C-Vitamin szérum PHI COSMETICS 15 990 Ft/30 mlAnti-Age Vadrózsa olaj szérum PHI COSMETICS 5990 Ft/10 mlAge Control Hidratália arckrém PHI COSMETICS 10 990 ft/30 ml
Fotó: GLAMOUR

RUSZKAI JEWELLERY

A Ruszkai Jewellery alapítója, Ruszkai Orsi textilművészként végzett, majd grafikát tanult, ezután következett az ékszertervezés. A fémek szeretete gyerekkora óta benne van, édesapja rézzel dolgozik, úgyhogy a por, a textúra, a piszkos munka sosem állt tőle távol. Leginkább a természet inspirálja, és minden darabja az öltözéket központi elemét jelenti majd, így tökéletes befektetésnek számítanak. Nagy kedvenceink a betűmedálok, amik tökéletes ajándékok magadnak, vagy bárki másnak.

Egyedi ékszerekkel mindig fel tudod dobni a megjelenésed
Fotó: GLAMOUR

Támogasd a nők által alapított magyar vállalkozásokat! Segítünk!

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói