18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Férfiak meséltek a legizgalmasabb élményükről az ágyban

Ha maximálisan kedvére akarsz tenni szíved csücskének, jobban teszed, ha az erotikus filmekből tanult mesterkedések helyett inkább a pofonegyszerű dolgokra hagyatkozol. Csak mert úgy látszik, azok jönnek be a legjobban a férfiaknak. Meg fogsz lepődni, ha végigolvasod a kedves emlékeiket!

Férfiak meséltek a legizgalmasabb élményükről az ágyban
Fotó: Shutterstock, Getty Images, Montázs: Herceg Éva

Megkérdeztük a környezetünkben élő férfiakat, mi volt a legkedvesebb élményük, és be kell vallanunk, egy-két dologról nem gondoltuk volna, hogy ennyire elbűvöli őket, és ilyen mély érzelmekkel gondolnak vissza rá. Íme pár izgalmas szexuális élmény a férfiak szerint.

A huszonhat éves István mesélte: „Imádom, amikor a csajom egy szál fehérneműben kelleti magát a hálószobában, miközben nem engedi, hogy akár csak egy pillanatra is hozzáérjek. Ez teljesen bepörget.”

A huszonhét éves Milán kedvenc élménye ez: „Egyszer a barátnőm, aki amúgy visszafogott lány, Bálint-napra dominajelmezbe öltözött. Hát, az elég extra élmény volt.”

A harminchárom éves Gábor mesélte nekünk: „Egyik reggel orális szexszel ébresztett föl a feleségem. Emlékszem, félig aludtam, és közben arra gondoltam: azt a mindenit, és már a mennyországban vagyok!”

Az orgazmus nem feltétlenül jár ondóval, és erre itt a bizonyíték

A harminchat éves Dani ezt a történetet osztotta meg velünk: „Először aludtam a barátnőmmel, és azon felül, hogy fantasztikus volt az éjszaka, arra ébredtem, hogy a világ legszebb szempárja és legérzékibb ajka mosolyog rám közvetlen közelről. Ez az élmény egész napra elvarázsolt. Arra gondoltam: hogy is lehetek ilyen szerencsés!”

A huszonnyolc éves Gergő érzése szerint: „ha a barátnőm a nevemet suttogja - vagy kiáltja! - szex közben, az a legszuperebb élmény, mert tudom, hogy tényleg csak én vagyok minden gondolata abban a pillanatban.”

A huszonkilenc éves Zsolt mesélte nekünk: „Egy lány egyszer minden irányítást a kezembe adva azt mondta: tégy velem, amit akarsz! Ez számomra a teljes bizalom megnyilvánulása volt. Pezsgőt öntöttem a testére, és lenyalogattam...”

Az ágyban nem csak a szex lehet dédelgetett emlék és élmény!

A harminchat éves Andris osztotta meg: „Imádom, amikor a barátnőm reggelit hoz vasárnap az ágyba, aztán még majd egy óráig lustálkodunk és megtervezzük, mit fogunk aznap csinálni.”

A huszonnégy éves Bence mesélte nekünk: „Hajlamos voltam a péntek esti Netflixezések közben elszundítani, és ilyenkor a barátnőm mindig betakargatott és adott a homlokomra egy jó éjt puszit. Ezt csak onnan tudom, hogy egyszer felébredtem, és rajtakaptam közben.”

Jöhet egy kis afrodiziákum?

A gránátalma nemcsak külsejében szexis gyümölcs, de tényleges afrodiziákumként tartható számon, amennyiben a megtermékenyülést és az erekció megtartását elősegítő magas C és E vitamintartalmára gondolunk. Emellett még azzal az áldásos hatással is rendelkezik, hogy fogyasztása oxitocin hormont szabadít fel a szervezetben, amely a kötődést segíti elő. Rohanás a zöldségeshez, hölgyek!

A jó szex ott kezdődik, ahol a tabukat magunk mögött hagyjuk:

Ez is érdekelhet

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói