18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Az álomszerető? A pasi, akiről mindig is álmodtál? Van, akinek ez egy tökéletes testű sportoló, másnak egy híres énekes vagy épp egy jóval idősebb partner. Öt lány mesélte el nekünk legemlékezetesebb szeretkezései történetét.

Milyen érzés a szex egy sokkal idősebb emberrel? Olvasónk elárulja!
Milyen érzés a szex egy sokkal idősebb emberrel? Olvasónk elárulja!
Fotó: Profimedia

Minden lány eljátszik olykor a gondolattal, milyen lenne a szex egy hibátlan testű, egy nagy méretekkel megáldott, egy idősebb férfival - vagy épp egy nővel... Az álmok pedig, ahogy szoktak, néha valóra válnak. Előfordul, hogy csodálatosaknak bizonyulnak, máskor viszont nem is örülünk már nekik annyira. Öt lány vállalkozott rá, hogy beavat bennünket szexuális élete emlékezetes pillanataiba - némelyikük nevét, kérésükre, megváltoztattuk.

Szex egy jóval idősebb pasival

A huszonhét éves Kata mesélte el kalandját: „Dénes okos volt, jóképű és a legjobban öltözött férfi, akivel valaha találkoztam. Csak éppen pont huszonöt évvel volt idősebb nálam. Egy munkahelyen dolgoztunk, és amióta ismertük egymást, flörtölgettünk, de évekig eltartott, míg végül egy céges tréningen az ágyban kötöttünk ki. Nagyon jól csókolt, de amikor levetette a ruháit, kicsit megijedtem. Az jutott eszembe, amikor a Szex és New Yorkban Samantha majdnem lefekszik egy nála jóval idősebb férfival. Partnerem bőre ugyanis vékony volt és ráncos, a mellszőrzete deresedett, és a feneke sem volt már olyan feszes, mint lehetett egykoron. Szerencsére gyorsan túltettem magam a külsőségeken, és egy nagyon jót szeretkeztünk. Édes és figyelmes volt, az orális szexben pedig verhetetlen. Bár több nem történt köztünk, sosem bántam meg ezt az egy alkalmat: mindketten nagyon jól éreztük magunkat együtt.”

Szex egy hírességgel

A harmincnégyéves Orsi osztotta meg velünk különleges viszonyának történetét: „Nem vagyok egy rajongó típus, de amikor egy partin bemutattak egy híres énekesnek, egyértelmű volt, hogy erős köztünk a vonzódás. Elkezdünk igencsak exhibicionista - és őrült izgalmas - módon szinte mindenhol tartani egy pásztorórát szerte Budapesten. (Hotelben, a kocsija hátsó ülésén, a backstage-ben). Lehet, hogy ciki, de az is izgatott, hogy híres emberrel van dolgom. Ugyanakkor nem akartam én lenni a híres ember legújabb csinibabája, úgyhogy sosem öltöztem ki a randikra, sosem fogadtam el pénzt taxira, és senkinek sem dicsekedtem el vele, kivel kavarok.

A legnagyobb gond viszont az volt, hogy a híres férfiakról kialakult sztereotípia igaznak bizonyult. A srác szeretőként ugyanis a legőnzőbb ember volt, akivel valaha találkoztam. Orális szex közben a feje alá tette a kezét, és nem nagyon törte magát, hogy viszonozza a 'szívességet'. Azt hitte talán, hogy a puszta hírneve tudatára orgazmusom lesz. Nos, tévedett.”

Ez az egyik legnagyobb félreértés a szex során, nem véletlen, hogy sok párnál bezavar

Szex egy profi sportolóval

A huszonhét éves Dóri kapcsolata igazi leányálom: „A barátom profi harcművész, ennek megfelelően egyszerűen tökéletes az alakja. Elképesztő hasizma van, olyan combjai és karjai, hogy azon se csodálkoznék, ha acélt is tudna hajlítani velük. Mondanom sem kell, hogy eltartott jó pár hónapig, míg képes voltam nyugodtan és belefeledkezve szeretkezni vele. Addig folyton azon aggódtam, hogy mennyire el vagyok lustulva, és hogy miért is kellett hanyagolnom a sportot évekig. Egy alkalommal megsimogattam a hasát, és elolvadva mondtam, hogy ilyen szexi hasizmokat még soha életemben nem láttam. Erre ő is rátette a kezét az én hasamra, és csak annyit mondott: nekem pedig ez a szexi. Ez a test az, amelyik mellett szeretnék fölébredni reggelente.

Ezek a szavak megadták a kellő önbizalmat, hogy a saját testemet is elfogadjam, még akkor is, ha nekem nem éppen kockás a hasam. Mondanom sem kell, hogy a szex mennyire fantasztikus vele: a pozitúrákat illetően nincsenek határok, hiszen a hajlékonysága és ereje miatt semmi nem jelenhet gondot neki, a kifulladást pedig hírből sem ismeri. Ráadásul, mivel a versenyeken nagyon gyorsan kell reagálnia az ellenfél mozdulataira, az én testnyelvemet is kiválóan olvassa. Komolyan: elég neki egy kis sóhaj vagy apró kézmozdulat, és azonnal tudja, mit kell tennie!”

Szex egy tűzoltóval

A harmincegy éves Noémi állandóan tűzben ég: „Évekkel ezelőtt összefutottam egy volt osztálytársammal az utcán, akiről kiderült, hogy tűzoltó. Beültünk meignni egy kávét, és olyan jól éreztük magunkat, hogy elkezdtünk rendszeresen találkozgatni. Sokat mesélt arról, milyen bátor dolgokat kell megtennie egy tűzoltónak, és egyre jobban izgatni kezdett a téma. Arra gondoltam, hogy valaki, aki képes berohanni egy égő házba, biztosan az ágyban is rettenthetetlen. Onnantól kezdve folyton arról fantáziáltam, vajon milyen lenne, ha az én tűzoltóm mentene meg engem egy tűzből. Elképzeltem, ahogy a karjaiba kap, és megmenekít a lángokból, aztán bevisz a hálószobába. Kicsit úgy hangzik, mint egy olcsó romantikus regény, tudom, de egyszerűen képtelen voltam nem ilyesmikre gondolni, ha megláttam az egyenruhájában. Aztán egyik este, vacsora után feljött hozzám, és megtörtént a dolog. Annak ellenére, hogy ezúttal nem viselt egyenruhát, minden úgy történt, ahogy elképzeltem. Az én tűzoltóm nem félt semmitől az ágyban sem. Ráadásul imád keményen dolgozni azért, hogy biztos legyen benne: kielégítő számomra a szex.”

A pénisz is öregszik, méghozzá így

Szex egy modellel

A harmincegy éves Stefi mesélte el a kalandját: „Egyszer házibuliban voltam a barátaimmal, amikor odajött hozzám egy rendkívül jóképű srác, köszönt, bemutatkozott, majd hirtelen szájon csókolt. Meg voltam döbbenve, de ugyanakkor el is varázsolt a pasas. Másnapra randevút beszéltünk meg, és kiderült, hogy egy férfifehérnemű-modellel hozott össze a sors. Három hónapig nem mertem vele lefeküdni, mert attól tartottam, hogy a testemet látva rá fog jönni, mennyire nem vagyunk egy súlycsoportban. Amikor mégis eljött a nagy nap, a legelképesztőbbnek azt találtam, hogy a srác teste egyszerűen hibátlan volt. Tökéletes izomzata volt, és olyan selymes bőre, amilyet azóta sem láttam. Sajnos hiába szeretkeztünk egy nagyszerűt, néhány hét múlva rájöttem, hogy nem sok közös van bennünk, ezért szakítottunk. Úgy látszik, egy tökéletes test és egy szuper éjszaka nekem nem elég a szerelemhez.”

Azt hiszed, csak veled történhet ilyen? Tévedsz!

Ez is érdekelhet

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói