AZ, AMI NEKED RÉGI, MÁSNAK ÚJ!

Szabadulj meg a már nem viselt, de másoknak még vonzó ruháidtól, kiegészítőidtől, és légy azon szerencsések egyike, akik egy évre elegendő VANISH ajándékcsomagot nyernek.Szerezd be jelképes összegért a számodra izgalmas darabokat a ruhacsereberén, melynek bevételét jótékony célra fordítjuk.

A ruhagyűjtő zsákot a GLAMOUR magazin júniusi számában találod. Gyűjtsd össze ebbe a megunt ruháidat, vágd ki a magazin 58. oldalán található nevezési lapot és mellékeld a csomaghoz, amit akár ingyenesen eljuttathatsz hozzánk.

Június 10-én, 11-én (szombaton és vasárnap) keresd a GLAMOUR popup üzletét a budapesti Fashion Streeten, az V. kerület Deák Ferenc utca 17. szám alatt! 10-én szombaton 10-től 20 óráig, 11-én vasárnap pedig 10-től 18 óráig várunk!

Ha az is fontos számodra, hogy a ruhacsereberén felajánlott darabjaid és az ott szerzett kincseid ragyogóan tiszták és foltmentesek maradjanak, próbáld ki a Vanish folteltávolító porát, folyadékát és további termékeit! Stylistjaink egy külön szekciót hoznak majd létre a GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzletünkben a fehér, nyári daraboknak. A Vanish termékei hatékony segítséget nyújtanak a mindennapi életben gyakran felbukkanó foltok és szennyeződések eltávolításában, a jól látható foltoktól az egészen apró, alig látható foltokig, melyeket mosás előtt talán észre sem vennél.

Tudj meg többet!