Heti horoszkóp: Tiéd lehet a szerencse - november 28. - december 4.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: november 28. - december 4.0
Heti horoszkóp: november 28. - december 4.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod nászutat ígér, lehet, hogy csak blöfföl, de talán nem is várod, hogy összeszólalkozásotok után felhívjon. De elég bátor vagy ahhoz, hogy elmondd neki, hogy mit szeretnél. A hét végén viszont bebizonyíthatod partnerednek, kollégáidnak és barátaidnak, hogy mennyire törődsz velük, és ez megerősíti egymáshoz fűződő kötelékeiteket.

Bika (04. 21-05. 20.) Anyagi megfontolásból munkahelyet vagy szeretőt válthatsz. Hivatásodban viszont fontos tudni, hogyan és mikor találod meg a megfelelő pillanatot a cselekvésre: egy nyertes kezdeményezés elindítása előtt állsz. Szívesen segítesz barátaidon, de fennáll annak a veszélye, hogy több pénzt tapsolsz el, mint amennyi rendelkezésedre áll.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A legjobb úton vagy afelé, hogy beteljen nálad a pohár a párod örökös sértegetései vagy félrelépései miatt. Te viszont elfogadod a kihívást és felveszed a harcot riválisoddal. Vetélytársad bombanő, sportos csajszi, az igaz, de azért a partnered sem bújik ágyba mindenkivel, aki tetszik neki. Ami pedig főnökét vagy üzlettársát illeti, vele soha.

Rák (06. 22-07. 22.) Érzelmi kapcsolatod jobban hasonlít egy üzleti megállapodáshoz, mint egy házassághoz. De sose higgy annak, aki egyszer már faképnél hagyott, mert újból megteszi. Főnököd, kollégád tajtékzik a dühtől, gorombán rád támad, és mindazzal megvádol, amivel csak egy munkatársat vádolni lehet, a szerződésszegéstől az illetlen viselkedésig.

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ezen a héten időt és figyelmet kell szentelned személyes, pénzügyi és szakmai kapcsolataidnak. Félreértések és viták nagyon valószínűek, ezért légy óvatos. Ám a pároddal, munkatársaddal vagy ügyfeleddel olyan megállapodást köthettek, amely mindkettőtök számára túlságosan fontos ahhoz, hogy az utolsó akadály előtt feladjátok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha magasabb fizetésért akarsz állást változtatni a hét elején, biztos, hogy unod már a rutint. Ám ha munkatársad vagy egyik rokonod azt hiszi, hogy macsó stílusa bámulatot vált ki belőled, akkor nagyon téved. De ami a hálószobában történik, az rólad és hálás párodról vagy kollégádról szól. Csak légy résen, mert kiderülhet róla, hogy már foglalt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne kutakodj a párod telefonján vagy az adataiban, mert hiányos bizalmad jutalmaként december elejéig többet tudhatsz meg róla, mint amennyit akartál. Bár néha sok mindent rosszul csináltok, az még nem ok arra, hogy ebben az időszakban ne próbáljátok meg még egyszer együtt. De gyakran találod magad munkahelyi intrikák közepén.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod vagy barátaid pénzét kockáztatod, és gyakran találkozol hitelezőiddel, ne bujkálj előlük! A szerelemben mintha egy nyerőautomata nyelné el minden pénzed. Szerezz be egy ellenkező nemű partnert, aki még a számlákat is megfelezi veled. Nincs jobb módszer a feszültség oldására, mint szeretkezni egy találékony szeretővel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a pasid, akinek örök hűséget akartál fogadni, félrelépett, elmarad vagy botrányba fullad az esküvő. Ám azt is tudomásul kell venned, hogy egy ilyen jó humorú pasi, nem habozik, ha megkaphatja, akit akar. Ha szereted ezt a szívtiprót, amilyen bolond vagy, ezen túl is szeretni fogod. Ha erénynek veszed a kíméletlen őszinteséget, ám legyen!

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesed és kollégáid is kijátszhatnak a hátad mögött. Ha a munkahelyeden valaki arra következtet, hogy a főnöködnek köze van hozzád, senkivel sem beszélhetsz, mert hamar elkottyanthatod a kapcsolatotokat. De magára öltöd a fösvény szerepét, aki annyira ragaszkodik a pénzéhez, hogy az exnek semmit sem juttatsz belőle.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Minden figyelmedet kreatív munkádnak szenteled, és egy összejövetelen tomboló viharként ragad magával a szenvedély. Csak attól óvakodj, hogy barátaidat és családodat is bevond szerelmi és üzleti fondorlataidba. A pasi nagyon is érdekel, de az ismerősei tudtodra adják, hogy nem nézik jó szemmel, ha körülötte legyeskedsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Más a szex és a közös munka a pároddal, mint együtt élni. Hasonlóan egy pincérhez, aki poharakkal teli tálcát cipel, hajlamos vagy figyelmetlenségre, ezért jó lenne, ha a megterhelő kötelezettségeket átruháznád másokra. De bizonyítanod kell a kételkedőknek, hogy megbízható vagy: ügyelj tehát korábban tett ígéreteid betartására.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Ez is érdekelhet

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói