A karma nem válogat: erre kell vigyáznia a Bika, a Szűz és a Bak csillagjegyeknek

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be a téma rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Legújabb cikkében a föld jegyek, azon belül is a Bika, a Bak és a Szűz karmikus feladatairól ír.

Hogyan működik a karma, mire kell vigyáznod és figyelned? Szakértő árulja el a választ
Hogyan működik a karma, mire kell vigyáznod és figyelned? Szakértő árulja el a választ
Fotó: Kuziki/Getty Images

Egy korábbi cikkemben már pedzegettem a témát, de a karmával kapcsolatos kérdéskört nem lehet elégszer hangsúlyozni. Akkor a születési dátumból számoltuk ki, milyen karmával érkeztünk, most pedig a csillagjegyek alapján segítek tájékozódni. A karmától általában félünk, és az a rossz hírem van, hogy amitől félünk, azon annyit agyalunk, hogy sajnos sokszor be is vonzzuk. Életünk során több típusú karmával találkozhatunk, és ezeknek az időben való felismerése sokkal jobban segít minket az utunkon maradni.

Milyen típusai vannak a karmának?

Az első az előző életünkből magunkkal hozott feladatok, a második az a bizonyos rejtett karma, amikor életünk során később nyilvánul meg számunkra valami, és a harmadik, a szerzett karma, amikor a döntéseink és cselekedeteink által teremtünk magunknak új feladatot. A karma azok az események, amelyeket erre az életre vállaltunk, kihívások, döntéshelyzetek és megpróbáltatások sorozata, de bármilyen nehezek is, a fejlődésünket szolgálják. A karma változásra késztet, azonban azt, hogy te jóra használod, és ezáltal fejlődik a személyiséged, mindenki maga dönti el. Vizsgáljuk a Nap csillagjegyét, és az Aszcendens jegyét és a Holdcsomópontokat is!

A Bika karmikus élethelyzetei

A Bika jegyűek egész életükben a biztonságra törekednek, és sokszor ez fel is emészti őket. Alapvetően nagyon nyugodtak, ahhoz ragaszkodnak, amit a tulajdon szemükkel látnak, sokszor ezért hívják őket makacsnak vagy nyakasnak, ugyanis beleragadnak élethelyzeteikbe, nem ismerik be tévedéseiket, és vitába keverednek a körülöttük lévőkkel. Sok esetben ilyenkor az evésbe vagy más érzéki élvezetekbe menekülnek. Ezért olyan karmikus élethelyzetei lehetnek, mint például, elvesztik munkájukat, és ezzel biztonság érzetüket. A ragaszkodásuk megbetegíti őket, és ez igaz a szerelemben is. A túlzott féltékenységbe olyan partner választanak, aki megcsalja őket. Vagy nagyon fukar, vagy túlságosan adakozó, de nehezen találja ebben is az egyensúlyt. Konzervatív világnézetei miatt is lehetnek problémái. Lustasága és kényelmes életmódja miatta sokszor olyan gyermeke születik, aki megállás nélkül pörög.

A Szűz karmikus élethelyzetei

A Szűz jegyű ember általában a szokás rabja, görcsösen ragaszkodnak dolgaikhoz. Precízek és aprólékosak, pontos ezért nagyon nehéz megfeleli nekik, ugyanis mindenben találnak valami kifogást, és ezt természetesen nem is rejtik véka alá, amiből nagyon sok konfliktus helyzetben találják magukat. A Szűz hipochonder, ezért sokszor kerül koszos környezetbe, amitől betegesen fél. Kényszeresen akar egészséges maradni, de ha talál a testén valami apró jelet, ami ennek az ellenkezőjére utal, azonnal megbetegíti magát. Jelleme lehet szorongó, kerülnie kell azokat az élethelyzeteket, amiben így érzi magát. Gyakran képtelen élvezni az anyagi világ adta javakat és örömöket, mert túlságosan finnyás és kritikus.

Hogyan működik a Karma?

Hogyan működik a Karma?

A Bak karmikus élethelyzetei

A Bak jegyű ember nagyon céltudatos, a tökéletességre törekszik, magas benne a kötelességtudat és a felelősségvállalás. Karmikus élethelyzetei abban nyilvánulnak meg, amikor olyan emberekkel találkozik, akik ennek a felsorolásnak az ellentéte, de kénytelen velük együttműködni. Sokszor megnyilvánulhat ez munkában, de a hétköznapi életben párkapcsolataiban is. A Bak távolságtartó és általában csendes jellem, sokszor kerül olyan környezetbe, ahol a társaság túl hangos és hivalkodó számára. Sokszor rugalmatlan, ebből is lehetnek környezetéével vitái, ugyanis nagyon intoleránssá teszi jellemét.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Tudj meg még többet a csillagjegekről:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Már a müzli sem jelent egészséges alternatívát? - Dióhéjban a chipsadóról

glamour plusz ikon Már a müzli sem jelent egészséges alternatívát? - Dióhéjban a chipsadóról

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)