Biztosra akarsz menni? Ezt vedd karácsonyra a Kosnak, az Oroszlánnak és a Nyilasnak

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, mi a tökéletes ajándék a tűz elemű csillagjegyek, vagyis a Kos, az Oroszlán és a Nyilas számára.

Mutatjuk, milyen karácsonyi ajándékot vegyél a Kosnak, az Oroszlánnak és a Nyilasnak
Mutatjuk, milyen karácsonyi ajándékot vegyél a Kosnak, az Oroszlánnak és a Nyilasnak
Fotó: Gettyimages.com

Nyakunkon az ünnepek és ilyenkor mindenkit nagyjából egy kérdés foglalkoztat, hogy ugyan mit is vegyen a szeretteinek karácsonyra. Nehéz már ennyi év után újat kitalálni, szóval gondoltam nézzük meg, hogy az asztrológia szerint ki minek örülne. Viszont fontos leszögezni, hogy itt sem annyira a Napjegy számít, tehát ne aszerint válasszunk feltétlenül. A Hold jegy az tuti befutó, az Aszcendens se rossz opció, a Vénusz jegyéből is ki lehet indulni, és az illető horoszkópja csak az utolsó helyen van. (Tehát a Napjának a jegye.)

Kos

Mindenféle sportolási eszköz, versenyzéssel kapcsolatos téma tud működni. Falmászó bérlet, vagy lepjük meg egy új sportág kipróbálásával, fizessük be egy külföldi teljesítménytúrára, de ha nagyon nincs ötletünk, akkor szimplán vegyünk ajándékutalványt egy sport-áruházban és majd ő ott kedvére kitalálja, hogy új cipőre, vagy új termo nadrágra van szüksége.

Oroszlán

Bármi jó, ami kifejezi kiválóságát. Szóval ha pénztárcát adunk, akkor a legszebb bőr pénztárca legyen, ha parfümöt, akkor a legkülönlegesebb illat, ha egy csokit, akkor minimum külföldről legyen hozatva. Szóval nem baj, ha nincs akkora büdzsénk, de az adott kereteken belül látszódjon, hogy nagyon kitettünk magunkért.

Mi teszi boldoggá a Kos, Oroszlán és Nyilas csillagjegyeket?

Nyilas

Szabadság, utazás, buli. A legjobb pedig, ha ezeket mind kombináljuk. Egy koncertjegy Bécsbe például nagyon tudna működni, de ne aggódjunk, ennyire nem kell elszállni, tök jó lesz az is, ha itthon elmegyünk vele valahova szórakozni, vagy összebeszélünk valakivel és mi repjegyet veszünk, ő pedig szállást foglal valahol. Tudást is imádnak bővíteni, és vagy az evésbe, vagy a sportba nagyon bele tudnak szerelemesedni, ezen a vonalon is el lehet indulni.

Tudj meg többet a csillagjegyekről:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói