Napi horoszkóp: Ne higgy minden ígéretnek - december 2.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 2.
Napi horoszkóp: december 2.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A mai nap a Nyilas-Merkúr-Halak-Neptunusz quadrát miatt rossz időszak lehet azok számára, akik hajlamosak valóságvakságra, önámításra vagy bármilyen mentális betegségre. Ha nem érzed jól magad, keress fel egy terapeutát, de ne az alkoholból meríts vigaszt. Ne higgy el mindent, amit mások ígérnek, de legyél segítőkész, ha valaki, aki közel áll hozzád, bajba kerül. Vigyázz a pénzedre, értékeidre, mert nem kizárt, hogy tolvajok, csalók keresztezik utadat. Utazást napolj el! Szerencsére a Nyilas-Vénusz és a Vízöntő–Szaturnusz harmonikus fényszöge is aktív: érzelmeid őszinték és tartósak. Könnyű beleszeretni egy idősebb, megalapozott anyagi és szakmai háttérrel rendelkező személybe, és ha eddig ódzkodtál az elkötelezett kapcsolattól, ma talán adsz egy esélyt valakinek. Kiváló alkalom hivatalos és üzleti kapcsolatok kiépítésére, különösen a művészettel és a korszerű technikával kapcsolatos ügyekben.

Kos (03. 21-04. 20.) Konfliktus adódhat kollégákkal, utazáskor kínos helyzetbe kerülhetsz, de ha elkötelezted magad utazgató partnered mellett, igyekezz jól viszonyulni a karrierjéhez.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyi döntéseid nem lesznek ésszerűek, s nem elég, hogy a legvacakabb, legmegterhelőbb munkát kapod, még az ágyban is ki kell tenned magadért.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valami nincs rendben a munkahelyeden, tisztázd a félreértést, de ne legyél trófea, amikor még egy szexről és üzletről szóló kapcsolat is tartós szerelemmé válhat.

Heti horoszkóp: Tiéd lehet a szerencse - november 28. - december 4.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem tudod, hogy megragadj-e egy munkalehetőséget, inkább mondj nemet, de akkor is, ha a párodnak kölcsönre van szüksége a karrierje építgetéséhez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerülj minden erotikus és pénzügyi csábítást, mert ma mindenki akar valamit tőled, de alig akarod elhinni, hogy egy megrögzött agglegény lesz a párod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne csókolj békát, ne vállalj fel olyan pasit, akit nem mutathatsz be a családnak, ám ha otthon keresel pénzt, meg kell vásárolnod a lakást, amelyet csak bérelsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ebben az időszakban nehéz olyan valakit találni, aki nem hazudik, orvosod félrediagnosztizálhat, de szerelmi kapcsolatodat összekovácsolhatja a közös üzlet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Baráttal, szeretővel ne kezdj vállalkozásba, de ha a háztulajdonos bejelenti a lakbéremelést, párod anyagi hozzájárulása nélkül nem tudnád fönntartani a lakást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma különösen óvatosnak kell lenned, mert az ítélőképességed nem a legjobb, de ha csábítónak érzed magad, ne habozz kérni bármit pénzügyekben és az ágyban is.

Havi horoszkóp: Csak úgy halmozod az élvezeteket decemberben

Bak (12. 22-01. 20.) Világok választanak el munkatársadtól, akiért titokban rajongsz, ám ha fontos számodra a karrier és az anyagi biztonság, nem pazarolhatod az idődet egy álomra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátságban, pénzügyekben ne táplálj hiú reményeket, ne higgy a sokat ígérgetőknek, de olyan körökben mozogsz, amelyek eddig zárva maradtak előtted.

Halak (02. 20-03. 20.) Kissé hiszékeny és vak vagy szerelmi, szakmai ügyekben, ne hidd, hogy a cégnél megtalálod álmaid lovagját, de jobb lenne, ha alaposabban végeznéd a munkád.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói