Napi horoszkóp: Eljegyzés a láthatáron! - december 27.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 27.
Napi horoszkóp: december 27.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold az ünnepnapok után a Vízöntőből átlép a Halakba, ahol érzékennyé és álmodozóvá tesz bennünket. Élénk képzelőerővel rendelkezel, de mivel nehézségeid adódhatnak az összpontosítással, és fáradékonyabb lehetsz a szokásosnál, az autót hagyd a garázsban, de a sípályát is nagy ívben kerüld el. Lazíts, pihenj, éld ki fantáziádat valamilyen művészi tevékenységben! De mivel több bolygó is a józan Bak jegyében tartózkodik, semmiképpen se legyél érzéketlen, ne vedd körül magad falakkal. A Bak jegyében lévő Nap barátságos fényszöge a Holddal arra hívja fel figyelmedet, hogy hagyd abba a bújócskát, legyél segítőkész, jótékonykodj, s ha a megérzéseidre hallgatsz, kitalálod, mire vágyik a párod. A barátaid és feletteseid iránti hűséged csodálatos tulajdonság, a tánc, a zenehallgatás és a meditáció pedig kiegyensúlyozottabbá tehet. Csak az alkoholfogyasztást mérsékeld és viselj kényelmes cipőt!

Kos (03. 2l-04. 20.) Nem vagy elégedett az eredményeiddel, de felismered, hogy szeretetet és segítséget kapni éppúgy fontos neked, mint adni, csak ne akarj megmenteni másokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha másokon segítesz, életed értelmesebb lehet, ám ha távkapcsolatban élsz, szerelmetek az év végén legyőz minden akadályt – még sok boldogság vár rátok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az év vége nem alkalmas összpontosítást igénylő munka megkezdésére, de megpályázhatsz egy állást, amely pénzügyi reményeidet is beváltja.

Heti horoszkóp: Szenvedélyes lesz az év utolsó hete - december 26. - január 1.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha volt is benned bizonytalanság a párod érzelmeit illetően, már nincs menekvés: a jövőben kénytelen leszel a konfliktusokat is vele átélni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tilos hitelre vásárolni, kihasználni se hagyd magad, azt viszont ne tűrd el, hogy valaki, akivel üzleti vagy szakmai kapcsolatban állsz, élvezeti cikként kezeljen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem hiszel a romantikus mesékben, de ha üvegcipődben megjelensz a Hamupipőke-bálon, kedvesed talán még az év végén felhúzza az ujjadra a jegygyűrűt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családnak legalább az év végén össze kell tartania, de ne dolgozz ingyen, s egy kóbor kutya vagy cica mellett se menj el közömbösen, ha haza szeretnéd vinni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Feltárhatod az érzéseidet a titkos szerelmed előtt, akivel talán szakmai érdek is összefűz, s ha jól sikerült kiválasztanod a párodat, ő inspirálhat művészi munkádban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem csoda, ha szívesebben maradnál otthon, mint hogy munkába állj, de végül nem bánod, hogy be kell menned, hiszen az elismerés ma kézzelfogható lesz.

Csillagjegyek, akik nem tűrik, hogy korlátozzák őket

Bak (12. 22-01. 20.) Ha te gyakorlatias vagy, a párod pedig romantikus típus, ma, amikor bensőséges kapcsolat alakulhat ki köztetek, bevallhatod neki, milyen sokat jelent számodra,

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Túlságosan hiszékeny vagy pénzügyekben: ha kiderült, hogy valaki, aki közel áll hozzád, elárulta a vonzalmadat, többé már nem tartozol hűséggel neki.

Halak (02. 20-03. 20.) Voltak viharos napjaid a szerelemben, de most már javul a helyzet, és ha a párod az utóbbi időben bevehetetlenné tette az erődjét, ma egészen biztos, hogy bebocsát.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói