Napi horoszkóp: A Merkúr retrográd félreértéseket okoz - december 29.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 29.
Napi horoszkóp: december 29.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel a Merkúr január 18-ig visszafelé indul, az elkövetkező időszakban ne vásárolj vagy adj el drága dolgokat, és ha autóval utazol valahová, és furcsa hangokat hallat a járgányod, ellenőriztesd indulás előtt. Mivel a retrográd menetét megkezdő Bak-Merkúr együttállásba kerül a Vénusszal, a pároddal, rokonaiddal vagy kollégáiddal félreérthetitek egymást. Ne akard túl hamar levonni a következtéseket, várd meg, amíg tisztább lesz a kép. A kommunikáció, a média, a gondolkodás, a tanulás és a rövid távú utazások bolygója azt követeli, hogy áttekintsd projektjeidet és gondold újra, mit szeretnél elérni az új évben. De lehetőleg hagyd ki az online randevúkat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma nagyon óvatos vagy, mind a munkádban, mind a szerelemben kiszámíthatóságot keresel, de ne veszítsd el a fejed egy munkahelyi szerelem miatt.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy a munkád miatt utaznod kell, de a szívedet az a pasi fogja megnyerni, aki nem menekül a felelősség elől, aki túléli veled az élet nehezebb pillanatait.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne vedd komolyan, amit szerető vagy üzletfél ígér, de arról se feledkezz meg, hogy az elkövetkező időszakban nehéz lesz döntéseket kicsikarni másokból.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Rák (06. 22-07. 22.) Nem tudod kezelni a szorongást, ha kritika ér, de ne nyomd el az érzéseidet, mondd el szeretteidnek, mire gondolsz – ma megnyugtatásra van szükséged.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, pénzügyekben a dolgok akkor is működni fognak, ha nem te hozol meg minden döntést, de leárazáskor vedd meg a hozzád illő hivatali öltözéket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Párkapcsolatod vagy a kollégákkal folytatott párbeszéd bonyolulttá válhat, s magabiztosabbnak kell lenned ahhoz, hogy kreativitásod pénzt hozzon a konyhára.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hajlamos vagy túl sokat gondolkodni egy befektetés előnyeiről és hátrányairól, de hozzátartozóidnak csak olyasmit mondj el, ami kellemes számukra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mentsd ki magad, ha elkéstél egy tárgyalásról vagy randevúról, de nem jó ötlet üzleti szerződést kötni, vagy rögtön elkérni új ismerősöd telefonszámát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A párod jól keres, de ha igazán szeret, akkor nem valami praktikus dologgal lep, amelynek az ötlete csak az ő fejében fogant meg, nem pedig a szívében.

Csillagjegyek, akik nem tűrik, hogy korlátozzák őket

Bak (12. 22-01. 20.) Ne most keress új állást, ám ha érzéseidet nem vagy hajlandó az értelem elé helyezni, elérhetetlennek tűnhetsz a párod számára, aki túlságosan válogatósnak talál.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Aggódsz, amikor a pasid felszívódott, mert nélküle nem tudnád fenntartani a lakást, de ragaszkodj hozzá, hogy mindenki tartsa tiszteletben a határaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) A Bak-Vénusz ma régi kapcsolatokról beszél, amelyek valamikor véget értek, de ha az exed vagy régi szeretőd újabb esélyt kér, ne hamarkodd el a választ.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói