Napi horoszkóp: Karizmád mindenkit elbűvöl - december 7.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 7.
Napi horoszkóp: december 7.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az Ikrek jegyében haladó Hold kedvez a kommunikációnak, a levelezésnek és a szokásosnál gyorsabban reagálsz bármilyen helyzetre. Új élményeket keresel, hiszen az Ikrek-Hold ösztönzi a gondolkodást, a tudásszomjat, de alkalmas rövid utazásokra is. Ma számtalan információt szerezhetsz be újságokból, az internetről, rádió- és televízióadók híreiből, a felületességet viszont ajánlatos mellőzni. Kezded felismerni, hogy a televízióban az önjelölt szakértők sokszor teljesen ellentétes véleményen vannak! Az egyik szerint valami jó, a másik szerint rossz! Éppen ezért fontos, hogy alaposan tájékozódj. Társasági életed megélénkül, és a most szerzett információkat később még hasznosíthatod. De hajlamos lehetsz megállás nélkül fecsegni vagy órákig lógni a telefonon. Élénk levél-és telefonforgalmat bonyolíthatsz, de mivel nyugtalan és ideges lehetsz, ha nem gyakorolsz némi önuralmat, szétforgácsolod magad.

Kos (03. 21-04. 20.) Kereskedelmi ügyek, információgyűjtés, levelezés terén jeleskedhetsz, de mivel túl sok dolog kelti fel érdeklődésedet, könnyen szétforgácsolódhat a figyelmed.

Bika (04. 21-05. 20.) Most érdemes számítógépet, okostelefont, írószereket és más kommunikációs termékeket beszerezni, a friss levegő pedig segít rendszerezni gondolataidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ott érzed jól magad, ahol élénk a kommunikáció az emberek között, csatlakozz egy vitakörhöz, állj neki megírni a könyvet (blogot), amit régóta tervezel.

Heti horoszkóp: Észbontó lesz a szex a kiszemelteddel - december 5-11.

Rák (06. 22-07. 22.) Óvakodj a szélhámosoktól, rokonaid és munkatársaid indiszkréciójától, ha pedig érzékeny a vállad és a tüdőd, jót tehet a vállgimnasztika, illetve a jógalégzés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma jól érzed magad társaságban, de mivel kizárólag intelligens emberek kelthetik fel érdeklődésedet, környezetedből nem hiányozhat pengeagyú barátnőd.

Szűz (08. 24-09. 23.) A nyelvtudás és a jó kommunikációs képesség a szakmai siker titka, de minél jobban kapkodsz, annál több hibát véthetsz, a tüdődnek viszont oxigénre van szüksége.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatalos és kereskedelmi ügyek intézésére, vizsgára, utazásra ideális nap a mai, szakmai sikeredet pedig annak köszönheted, hogy rendelkezel nyelvvizsgával.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti kapcsolatok ápolására, pénzügyi tárgyalásra kiváló az idő, de szexuális életedet is felújíthatod, ha a pároddal új szemszögből nézitek egymást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vezetés közben kapcsold ki a mobilt, ne tartsd magad szakértőnek olyan témában, amelyhez nem értesz, de a párkapcsolatodban ne legyél állhatatlan!

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Bak (12. 22-01. 20.) Munkádban szükséged van változatosságra adott szakterületeden belül, ma elintézheted a hivatalos levelezést, a karizmaidat pedig erősítsd meg súlyzós edzéssel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az elkötelezettség elriaszt: rengeteg térre van szükséged, hogy kiéld személyes szabadságodat, és a társas kapcsolatokat élvezhesd meglévő kötelékeden túl is.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha azt akarod, hogy működjön a kapcsolatod, ne sajnáld az időt, hogy beszélgess a pároddal, csak arra kell ügyelned, nehogy elkalandozzanak a gondolataid.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói